Vraag:
Hoe krijg ik toegang tot spreadsheets van Google Documenten in Android?
Jeevan Bhatt
2011-01-04 12:23:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb spreadsheets in Google Documenten en ik wil ze openen zonder de browser te gebruiken. Hoe kan ik dit doen?

Er is een applicatie op de Android Market genaamd "MS GDocs" die goed is, maar alleen voor documenten, niet voor spreadsheets.

Waarom wil je de browser niet gebruiken? Ontbreekt er een specifieke functie in de mobiele versie of wil je offline toegang?
omdat ik de browser niet wil openen en opnieuw authenticatie wil uitvoeren. Ik wil een "MS GDocs" -vriendelijke applicatie. Een gedachte is dat ik bij het grootste deel van het browsen slechts één spreadsheet per werkboek kan zien, ik heb een werkboek en als ik er een werkblad op wil maken, staat een browser dit niet toe.
Twee antwoorden:
Cody Capella
2011-07-07 21:53:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is nu een echte Google Documenten-applicatie op de markt gemaakt door Google. U kunt het hier online in de Market bekijken: https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.docs&feature=search_result - ik heb gebruikt het en het lijkt vrij veel op de online look, maar met een meer native gevoel. Hopelijk is dit wat je zoekt!

Matthew Read
2011-01-04 12:27:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

QuickOffice ondersteunt het downloaden van Google-spreadsheets, deze bewerken en vervolgens het bewerkte bestand uploaden. Ik weet niet zeker of het bij het uploaden een nieuw document zal maken of het andere zal vervangen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...