Vraag:
Hoe op afstand te bedienen met Droid VNC Server via USB?
Drake
2010-09-22 15:13:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb Droid VNC Server op mijn Android-telefoon 2.2 (CyanogenMod) geïnstalleerd, maar het is niet duidelijk hoe ik mijn telefoon nu via USB moet bedienen.

Wanneer ik de server op de telefoon geeft het me IP maar ik kan er niet naar pingen. Ik kan geen verbinding maken met de browser op het opgegeven adres of via de VNC-client.

Ik heb root-toegang.

Kan iemand me de te volgen stappen uitleggen?

Een antwoord:
Saiboogu
2010-09-22 22:55:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is geen handleiding of veelgestelde vragen die ik heb gevonden voor het programma, dus ik weet niet zeker of dit de bedoeling is dat het wordt gebruikt. Het werkt echter wel en ik zie geen alternatieve methode om USB te gebruiken.

  1. Je moet ADB geïnstalleerd hebben samen met de juiste stuurprogramma's voor je apparaat. Dit varieert per platform en telefoon, dus controleer Google of XDA.
  2. Schakel USB-foutopsporing in op uw apparaat - Instellingen> Toepassingen> Ontwikkeling> USB-foutopsporing
  3. Sluit aan, start droid VNC-server
  4. Voer op een opdrachtregel deze opdrachten uit:
    • adb forward tcp: 5801 tcp: 5801
    • adb forward tcp : 5901 tcp: 5901
  5. Bezoek http: // localhost: 5801 met een browser of wijs uw VNC-client naar localhost: 5901

Ik merk dat de prestaties niet beter zijn dan USB versus 802.11g, dus ik zou alleen de moeite hiervan aanraden als toegang tot je apparaat via wifi niet is haalbaar.

Het werkte heel erg bedankt! Het enige probleem met het gebruik van de browser is het antwoord, maar toon slechts twee links naar TightVNC en de auteurssite. Ik gebruik in plaats daarvan UltraVNC Viewer om verbinding te maken en werkt erg goed.
Mogelijk hebt u Java niet geïnstalleerd of had de Java VNC-client problemen met het laden op uw systeem. Hoe dan ook, het maakt niet uit, aangezien UltraVNC voor u heeft gewerkt.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...