Vraag:
Welke podcast-apps bevatten afspelen met variabele snelheid?
Jon Galloway
2010-09-14 00:48:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet van Astro Player. Zijn er nog andere apps met podcastbeheer en afspelen met variabele snelheid?

zou hier erg in geïnteresseerd zijn, ze gaan vaak te langzaam.
Ze versnellen op de computer is misschien een heel gemakkelijke manier om dit te krijgen, maar waarschijnlijk niet wat u zoekt.
Negen antwoorden:
lance
2010-09-21 18:05:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Excuses voor de "non-answer" ...

Ik heb Taffy geschreven om op te treden als een proxy tussen uw Android-apparaat en de podcastprovider. Het versnelt de podcast voordat uw podcatcher deze downloadt. Er zijn verschillende ongewenste aspecten aan deze benadering (niet de minste onder hen, noch het onvermogen om de afspeelsnelheid te veranderen tijdens het afspelen), maar ik gebruik het elke dag om met hogere snelheden naar verschillende podcasts op mijn Droid te luisteren .

Dit wordt binnenkort verouderd.

My Droid gebruikt BeyondPod, die verwijst naar Taffy-podcastfeeds, om automatisch al mijn podcasts rechtstreeks naar mijn handset tijdens de ochtenduren. Ik word elke ochtend wakker (en heb maandenlang - Taffy is lastig om in te stellen, maar het is vrij vlot zeilen vanaf daar) naar probleemloze, "versnelde" podcasts klaar voor mijn woon-werkverkeer.

Dat klinkt geweldig. Heeft u Taffy ergens gehost waar iemand anders er gebruik van kan maken? Ik zou denken dat een site die podcast-feeds host, zichzelf zou kunnen terugbetalen.
Ik heb het nergens gehost. Denk je dat een hostingbedrijf het zou verwelkomen? Het is behoorlijk CPU-intensief (dat zou kunnen worden afgestemd door het hostingbedrijf, veronderstel ik). Dan is er de zaak van de LAME encoder runtime-afhankelijkheid. Zou dat me verhinderen het ergens te hosten? Dit zijn vragen die ik nooit de tijd heb genomen om te beantwoorden. Het grootste (verdorie bij de enige, IMHO) gedoe met Taffy is om het in te stellen. Het zou heel fijn zijn als mensen die stap zouden kunnen overslaan.
Dat is best geweldig!
Het lijkt erop dat taffy is verouderd door Presto http://taffy.codeplex.com/discussions/272356
Correct. Ik ontwikkel Taffy niet meer. Ik gebruik Presto al meer dan een jaar met veel plezier!
Matt
2010-09-18 23:41:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is OSplay dat beweert afspelen met variabele snelheid te hebben met toonhoogteregeling, maar het kost $ 5 en het is nog steeds een vrij nieuwe app, dus ik aarzelde om het te proberen.

Cosplay stelt in zijn beschrijving dat het geen podcasts downloadt.
FWIW, ik heb de beperkte proef van Osplay geprobeerd en deze werd geforceerd gesloten tijdens het afspelen van een podcast.
@Matt Casto: Ik wist niet dat downloaden een vereiste functie was. Dan zoekt u een Podcatcher. Ik lees "Podcast Manager" om de grotere categorie aan te duiden die Podcatchers en speler- / afspeellijstprogramma's omvat die je waarschijnlijk zou gebruiken als je je podcasts zou krijgen door te synchroniseren met iTunes, DoubleTwist of ze handmatig over te zetten. Het verbaast me niet dat OSplay een flop is geworden, sorry voor de slechte aanbeveling.
Geen probleem ... Ik ben op dit moment gewoon verbaasd dat er op dit moment geen betere podcast-apps (catchers / spelers) zijn voor Android. Ik gebruik tot nu toe BeyondPod en ben dol op de SmartPlay-functie, maar het biedt geen variabele snelheid.
Ja, ik gebruik ook BeyondPod. Het is goed, maar het kan beter. Ik begin DoggCatcher serieuzer te bekijken, maar heb de sprong nog niet gemaakt (hoewel het ook geen variabele snelheid doet). Heb je DogCatcher gebruikt?
Nee, maar ik moet het bekijken.
user4297
2011-04-12 08:15:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vandaag is Presto de open bèta ingegaan. Presto biedt een achtergrondservice waarmee andere applicaties MP3- en Ogg Vorbis-bestanden op uw Android-apparaat kunnen afspelen met hogere of langzamere snelheden en / of snellere of langzamere toonhoogtes, zodat elke applicatie kan worden afgespeeld met variabele snelheid, zolang de eindgebruiker dat heeft Presto geïnstalleerd. Ontwikkelaars moeten hun app aanpassen zodat Presto kan worden gebruikt tijdens het afspelen van audio, en ik heb open source-code uitgebracht om dat bijna een drop-in-vervanging voor de Android MediaPlayer te maken.

BeyondPod, DoggCatcher en PodTrapper hebben allemaal met mij samengewerkt tijdens de ontwikkeling, dus zou een versie moeten hebben die Presto kan gebruiken

jldugger
2013-10-18 05:20:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AnennaPod bevatte onlangs ondersteuning voor afspelen met variabele snelheid, hetzij via Presto of via zijn open source-implementatie, Prestissimo.

brian
2010-09-19 11:59:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Astro Player Beta gaat naar 2x, denk ik. Werkt redelijk goed.

Ja, maar zoals de vraag al zei, op zoek naar een andere speler dan Astro. Persoonlijk vind ik Astro Player erg gebrekkig.
Ja, Astro Player is een geweldig alternatief voor Astro Player, maar heb je overwogen om Astro Player te proberen?
wacht ... je hebt je vraag aangepast om die toe te voegen, toch? ik heb dat de eerste keer niet gezien ... als dat zo is, sorry, ik ben kreupel.
Evan
2011-09-07 13:38:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BeyondPod Podcast Manager ( gratis proefperiode, ontgrendeling van $ 6,99) kan worden afgespeeld met 1,5 en 2 keer de snelheid, maar je moet ook de Presto Sound Library Open Beta ($ 3,99) om die specifieke functionaliteit in te schakelen.

Werkt echter goed als je dat eenmaal hebt gedaan.

Dmitriy Likhten
2010-09-17 22:50:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heb je doubleTwist geprobeerd? Ik heb erg genoten van deze muziek-app.

Ik heb doubleTwist gedownload en kan geen opties vinden om de afspeelsnelheid te wijzigen.
Oh, ik begrijp het, je wilt het sneller laten gaan.
Tom C.
2011-09-07 10:08:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Probeer Audio Speed ​​Changer. Werkt op bestaande audiobestanden.

Kan dit op enigerlei wijze worden geïntegreerd met Podcast-apps?
yanokwa
2010-09-21 02:04:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

vanaf vandaag is er geen Android-applicatie die podcastbeheer en afspelen met variabele snelheid ondersteunt.

Niet zo. De vraag is gekoppeld aan Astro Player, dat afspelen met variabele snelheid en podcastbeheer omvat.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...