Vraag:
Hoe kan ik ervoor zorgen dat de Amazon Appstore stopt met het opnieuw installeren van applicaties?
Matthew Read
2012-01-11 03:49:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Telkens wanneer ik een app installeer via de Amazon Store, leg ik mijn telefoon meestal neer terwijl ik wacht op de download, en pak ik hem daarna op om op de knop "Installeren" te drukken wanneer het besturingssysteem mij daarom vraagt. Soms doe ik dit niet meteen.

Het lijkt erop dat de Appstore ervan uitgaat dat de installatie is mislukt als deze niet binnen een bepaalde tijd is voltooid, en probeert het opnieuw. Dit is vrij kort (een minuut of twee) en soms kan het uren duren voordat ik weer naar mijn telefoon ga. Dit was tot voor kort geen probleem; Ik zou ofwel gewoon tweemaal op Installeren drukken, of eenmaal op Installeren en eenmaal op Annuleren, en verder gaan.

Nu lijkt de Appstore echter vast te lopen in een lus. Het maakt niet uit hoe vaak ik op Annuleren of Installeren druk, het vraagt ​​me herhaaldelijk om de app te installeren. Ik moet de Appstore doden en / of mijn telefoon opnieuw opstarten, waardoor alle andere updates die ik in de wachtrij heb staan ​​verpest. Dan moet ik er weer op wachten, en waarschijnlijk vergeet ik mijn telefoon een paar seconden te lang en kom ik dit probleem opnieuw tegen.

Is er een manier om ervoor te zorgen dat de Appstore zich redelijk gedraagt?

Doet het wissen van gegevens voor de app store iets?
@BryanDenny Net als bij een herstart lost het het onmiddellijke probleem op (de ene app die constant probeert te installeren), maar het zal later gewoon weer gebeuren.
Een antwoord:
Ryan Conrad
2012-02-02 00:13:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Probeer de map /sdcard/Android/data/com.amazon.venezia/cache schoon te maken. Dit is waar de apks worden opgeslagen wanneer ze voor het eerst worden gedownload, en ze moeten worden verwijderd wanneer de applicatie wordt geïnstalleerd. Het lijkt erop dat ze om de een of andere reden niet altijd worden verwijderd, dus bleef het vragen om het te installeren.

Wauw, die map had heel veel spullen erin. Ik kreeg "Er is een fout opgetreden bij het parseren van het pakket" toen ik de Appstore de eerste keer opende nadat ik het had gewist, en kreeg een melding dat de installatie succesvol was. Bedankt! Ik vraag me af of ik iets kan doen om de map schoon te houden. Het is duidelijk dat machtigingen geen probleem zijn omdat het op de SD-kaart staat ... ** Bewerken: ** Na het installeren van enkele nieuwe apps (zonder de installatie time-out te laten, geen problemen) blijven de .apks in de cachemap. Het lijkt erop dat het ze helemaal niet opruimt? Dus misschien is het belangrijkste probleem iets anders.
De mijne had meer dan 50 bestanden erin. Hoewel ik geen foutmelding kreeg toen ik de appstore opnieuw startte nadat ik deze had gewist.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...