Vraag:
Hoe de exacte beltijd krijgen?
bblack
2015-01-16 02:19:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoe kan ik de exacte tijd krijgen waarop een specifiek gesprek plaatsvond? Als ik in de telefoon-app naar "recents" ga, zie ik vermeldingen met tijden die luiden als Mobiel, Gisteren . Ik heb de exacte tijd nodig, tot op de minuut nauwkeurig.

Als u op de specifieke oproep in het oproeplogboek klikt, zou u naar een scherm moeten leiden met de exacte tijd. Wat voor telefoon heb je? OS? Een paar extra details zouden enorm helpen
Nexus 5, Android 5.0.1
Twee antwoorden:
Andrew T.
2015-01-16 10:05:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor Android 5.0.x Lollipop:

  1. Tik in "Recent" of "Oproepgeschiedenis" op het item dat u wilt zien. Er wordt een mini-menu geopend onder het item met de opties "Terugbellen" en "Details".
  2. Selecteer "Details" om de oproepdetails te zien.
  3. Vanaf hier kunt u bekijk het tijdstip waarop u een oproep ontvangt / mist, en ook de duur van de oproep.

Call Details on Phone app

Klik op de afbeelding voor een grotere variant

Dave
2015-01-21 01:54:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een Moto X 2014-editie met standaard Android Lollipop 5.0. Op Verizon. Ik krijg geen ander miniemenu voor oproepdetails of terugbellen als opties. Het toont alleen de recente lijst met het tijdstip van de oproep, niet de duur.

Dit is anders dan met het Moto X-origineel en KitKat die ik net heb verplaatst van vorige week. Ik weet niet zeker of ik sommige instellingen anders moet doen.

Dit is echt niet goed - ik heb ook exacte tijden nodig (start - finish) voor telefoongesprekken voor factureringsdoeleinden. Vroeger had ik het, maar nu lijkt het erop dat het weg is.

Andere dialers die mensen hebben geprobeerd die dit bevatten als er geen andere instellingen zijn om te proberen?

5 minuten bewerkt later - AHA - ik heb het net gevonden - je moet op het item klikken en niet op de foto van het contact om het min-menu te laten verschijnen. Ik klikte op de foto van het contact en het haalt de contactgegevens op - niet de oproepdetails.

Voor nu klaar! Bedankt!Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...