Vraag:
Het weergavescherm wordt steeds wakker wanneer het is vergrendeld
gparyani
2013-05-07 03:29:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wanneer ik mijn Samsung Galaxy Nexus vergrendel door op de aan / uit-knop te drukken, wordt het scherm van mijn telefoon een paar seconden donker en blijft het vervolgens wakker terwijl het vergrendelingsscherm wordt weergegeven. Dit blijft mijn batterijduur wegvreten. Dit is pas onlangs begonnen. Waarom gebeurt het?

Een antwoord:
John
2013-05-07 07:18:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het lijkt erop dat anderen dit probleem ook hebben gehad:

Het is een bug in Android 4.2, met name bij de Samsung Galaxy Nexus. Ik stel me voor dat je onlangs je telefoon hebt bijgewerkt, en daarom is het pas de laatste tijd voorgekomen.

Het lijkt erop dat de oorzaak is dat app-meldingen naar het apparaat worden gepusht en het wakker maakt. Hier zijn enkele veelvoorkomende apps waarvan bekend is dat ze dit probleem veroorzaken:

  • WeChat

  • Slaapmodus-apps

  • MX Player

  • DropSync

Het uitschakelen van auto-sync is ook bekend bij los dit probleem op:

settings> dataverbruik> en schakel automatische synchronisatie uit en beperk achtergrondgegevens

Sommige mensen hebben ook succes gehad door alleen de fabrieksinstellingen te herstellen.

Veel mensen hebben veel succes gehad met het oplossen van dit probleem door terug te keren naar 4.1.2.

Anderen hebben deze aanpak gevolgd en hadden veel succes:

Ik had hetzelfde probleem en ik probeerde apps uit te schakelen, apps te verwijderen en de fabrieksinstellingen allemaal zonder succes te herstellen. Wat het voor mij oploste, was het nemen van een heel kleine platte schroevendraaier en het voorzichtig naar boven buigen van de pinnen van de micro-USB-connector (naar de schermzijde).

Na verloop van tijd en door gebruik werden die pinnen naar beneden gebogen, weg van de schermzijde. Ik denk dat dit een soort elektrische kortsluiting heeft veroorzaakt. Ik heb dit geprobeerd omdat het scherm bleef slapen toen de telefoon was aangesloten.

Mijn GNex werkt nu weer perfect. Ik hoop dat dit iemand helpt!


HOE PROBLEEM OPLOSSEN

Het probleem is dat de haken in uw oplaadpoort te dicht bij de bodem zitten. Beweeg daarom met een klein mes of naald het middelste deel dichter bij het scherm en voila! Uw probleem moet worden opgelost. Het is niet de software. Het is de hardware.

Dit lijkt een heel raar probleem te zijn met veel verschillende oorzaken. Sommige mensen hebben succes gehad met het verwijderen of aanpassen van de software, andere mensen denken dat dit het pinprobleem is. Laat het me weten als een van deze oplossingen werkt. Ik hoop dat dit helpt!

John

Door de pinnen naar boven te buigen, werd mijn probleem opgelost. Bedankt!
Ik had het tegenovergestelde probleem van de geciteerde tekst: mijn Note 3 activeerde het scherm om de paar seconden wanneer het op de oplader was aangesloten. En ja hoor, het probleem werd opgelost door de MicroUSB-tong naar boven te buigen. Het lijkt erop dat de tong te laag was gebogen en daarom af en toe contact maakte met de oplader. Elke keer dat het contact werd hersteld, werd het scherm geactiveerd.
@John Het verwijderen van de suggesties die niet werkten uit uw antwoord is een goed idee om de zaken netjes te houden, maar laten we de informatie hier bewaren voor het geval het toekomstige bezoekers helpt.Voel je vrij om dingen te herschikken als je denkt dat je antwoord dat nodig heeft;onthoud gewoon dat we iedereen willen helpen, niet alleen het OP.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...