Vraag:
Kun je Android Gmail instellen om een ​​geluid af te spelen wanneer een e-mail van een bepaald e-mailadres binnenkomt?
slim
2010-10-18 20:04:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb de e-mails van mijn werk doorgestuurd naar mijn telefoon en ik zou ze graag voorrang willen geven op e-mails in mijn Gmail. Is dit mogelijk? Of kan ik mijn zakelijke e-mail instellen met POP en daarvoor een andere toon gebruiken?

Twee antwoorden:
brian
2010-10-19 09:28:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Enigszins afhankelijk van hoe uw zakelijke e-mailserver eruitziet, maar ik heb een Gmail-account, twee Hotmail-accounts en een MS Exchange-account op mijn Droid en er is een optie in elke accountinstellingen om 'E-mailmeldingen' in of uit te schakelen "en om te kiezen welke beltoon wordt gebruikt voor die melding. Dus met dat token kun je je Gmail-e-mails laten klinken met de standaardmelding en je werk-e-mail elk gek geluid laten spelen dat je leuk vindt. Helpt dat of begrijp ik uw vraag verkeerd?

Eric Mill
2010-10-20 06:44:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niet met de Gmail-app die bij de telefoon wordt geleverd, nee. Maar als je dit echt zou willen, zou je het als volgt kunnen doen:

  1. Maak een nieuw Gmail-account aan, zoals emailsfrommyfriendjohnsmith@gmail.com.

  2. Stel het nieuwe Gmail-account in op je Android-telefoon en schakel meldingen in.

  3. Stel in de Gmail-webinterface een filter in in je huidige Gmail-account dat alle e-mail van uw vriend doorgestuurd naar het nieuwe e-mailadres. (Je zult deze e-mails nog steeds in je gewone inbox zien.)

Voila!Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...