Vraag:
Woord verwijderen uit autocorrectie - Zes Android-versies en drie telefoons later
Thom Wright
2014-10-26 02:28:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oké, dus ik heb deze vraag eerder gezien, maar letterlijk geen van de oplossingen heeft ooit voor mij gewerkt, en ik heb nu drie telefoons en zes iteraties van Android doorlopen, meerdere versies van het Google-toetsenbord en meerdere toetsenborden en het probleem lost gewoon niet op. Ik heb deze veelgestelde vraag eerder gezien:

Op een gegeven moment typte ik het woord "niet" verkeerd als "Niet doen" en bewaarde het als een autocorrectie. Elke keer als ik "niet" typ, wordt het automatisch gecorrigeerd naar "Niet", met een hoofdletter en geen apostrof.

Het verschil tussen die vraag en de mijne is dat ik dit nu al JAREN probeer op te lossen. Het begon met de eerste versie van de Motorola Droid in 2010 of 2011. Met het standaardtoetsenbord heb ik "niet doen" verkeerd gespeld en die fout zou me voor altijd blijven achtervolgen. In 2012 ben ik overgestapt op de Galaxy Nexus. Met het standaardtoetsenbord bleef de fout hangen. Ik zocht naar een oplossing en vond alleen dingen als 'toetsenbord verwijderen' of 'updates verwijderen' of 'cache en gegevens wissen' of 'een nieuw toetsenbord proberen'. Het enige dat werkte, was het gebruik van een nieuw toetsenbord, dus ik heb Swype en SwiftKey het grootste deel van het leven van de Nexus gebruikt. Na de release kwam ik in aanmerking voor een upgrade en haastte ik me naar de HTC One M8. De telefoon was fantastisch ... ik vond alles geweldig. Behalve dat het een toetsenbord met grote toetsen is ... dus schakelde ik over naar het standaard Google-toetsenbord. En raad eens wat er terug was? Mijn vreselijke "niet" -type. Ik overwoog om over te stappen op SwiftKey of Swype of een van de andere beschikbare markttoetsenborden, maar de waarheid is dat ik het standaardtoetsenbord leuk vind. Ik probeerde caches en gegevens opnieuw te wissen, de zoekgeschiedenis te wissen (zoals een andere thread suggereerde), lang op het woord te drukken, spraakinvoer uit te schakelen en lang op te drukken, mijn persoonlijke woordenboek gecontroleerd. Het probleem bleef bestaan. Ik heb zelfs het bèta Android L Google-toetsenbord aan de zijkant geladen en het verscheen onmiddellijk opnieuw. Ik heb Google Keyboard, Google Voice Input, Google Text to Speech volledig verwijderd en CCleaner en The Cleaner gebruikt om al mijn caches en gegevens te wissen, en toen ik Google Keyboard opnieuw installeerde, bleef het bestaan. Ik probeerde hetzelfde opnieuw en sideloadde het Android L Google-toetsenbord opnieuw ... hetzelfde probleem. Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jellybean en nu KitKat en het probleem is nog steeds aanwezig. Drie verschillende telefoons, drie verschillende fabrikanten, drie verschillende gebruikersinterfaces. Het probleem blijft bestaan.

Alsjeblieft, iemand, help. :(

(Waarom, vraag je je misschien af, is het zo belangrijk? Ten eerste is het niet leuk om professionele e-mails te beantwoorden vanaf mijn telefoon en constant 'niet doen' te spellen als 'niet doen'. Ik ben een leraar, en dit ziet er buitengewoon dom uit voor ouders die verwachten dat hun kinderen van de besten leren.)

Ik had een soortgelijk probleem en volgde deze instructies om https://trendblog.net/delete-learned-words-android-keyboard/ op te lossen
Acht antwoorden:
Dan Brown
2015-11-05 22:51:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je "niet" typt, probeer dan je vinger op "niet" te houden. Je zou iets moeten krijgen in de trant van:

Nooit meer "niet doen" voorspellen?

Druk op ja, en je zou gesorteerd moeten zijn!

Jeremy
2019-08-20 23:50:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn probleem was met het woord "too", ik had het "t p o" gespeld met een "p" in het midden. En ik kon mijn vinger er niet op houden totdat het de mogelijkheid gaf om het te verwijderen. Ik bleef het een paar keer verkeerd typen totdat het in mijn recent gebruikte woorden verscheen, de woorden die in de lijst boven het toetsenbord verschijnen als ik nog niet begonnen ben met typen en de cursor gewoon knippert. Het was het 4e of 5e woord op de lijst. Op dat moment kon ik mijn vinger erop houden totdat ik de optie kreeg om het te verwijderen en te verwijderen. Klaar!

fattire
2014-10-27 06:40:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Probeer de gratis Manager gebruikerswoordenboek. Hiermee kunt u uw voorspellende gebruikerswoordenboek wissen.

wrenmyer
2015-08-02 21:18:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een HTC (Android). Als je je toetsenbord omhoog houdt, kijk dan naar de komma links van je spatiebalk. Boven de komma staat wat lijkt op een versnelling (het symbool voor instellingen), houd de toets ingedrukt totdat de versnelling aanwezig is. Dat zou u naar uw invoerinstellingen moeten brengen en het persoonlijke (of gebruikers) woordenboek staat in de lijst. Klik erop, om woorden te verwijderen gaat u naar de 3 verticale stippen in de rechterbovenhoek. Klik op verwijderen en u ziet vakjes verschijnen bij alle woorden. Vink degene aan die u wilt verwijderen.

Ani Furnace
2015-12-06 06:20:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Open je toetsenbord. Houd de microfoontoets net links van de spatiebalk ingedrukt en laat los als er een pictogram met schuifregelaars verschijnt. U krijgt een pop-up met de tekst 'Invoeropties' en het geeft u twee opties. Selecteer 'Android-toetsenbordinstellingen'. Scroll daarna naar beneden totdat je een tabblad ziet met de tekst 'Persoonlijk woordenboek' en selecteer dat. Selecteer de taal die u gebruikt om te sms'en en zoek het woord dat u wilt wijzigen / verwijderen uit uw autocorrectie-instellingen. Selecteer het en klik op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Ik hoop dat dit helpt!

Anand Prasanth
2016-04-19 09:38:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

als u de opties voor automatisch invullen of het voorspellen van het volgende woord heeft ingeschakeld, ziet u het huidige woord dat u typt net boven het toetsenbord.

Druk lang op het woord dat wordt weergegeven en selecteer de gewenste optie, zoals verwijderen uit woordenboek of bewerken.

Chris771
2018-02-04 20:50:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor OPPO: -

Instellingen / Taal &-invoer / Swype voor OPPO / Mijn woorden / Mijn woordenboek bewerken

Markeer vervolgens het woord en daarmee in de rode bak

user296159
2019-05-14 07:02:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Houd het woord ingedrukt dat u weg wilt (niet doen) en het zal zeggen "" niet "zal worden verwijderd uit geleerde woorden". Wat het zal zeggen, zal waarschijnlijk variëren met verschillende telefoons. Druk op "oké" en je bent helemaal klaar. De enige woorden die u niet kunt verwijderen, zijn woorden met spaties. Dus als u het woord "Niet doen" wilt verwijderen, wordt het niet verwijderd. Het is vervelend als de hel en ik zou willen dat ze dat zouden uitzoeken en het ons zouden laten weten. Spoedig. Ik hoop dat dit helpt.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...