Vraag:
Hoe verwijder ik de bevestigingswaarschuwing als ik de stille modus kies?
Kebman
2012-10-13 16:41:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SG2 met ICS 4.0.4: als ik lang op de aan / uit-knop druk en de stille modus kies, krijg ik een bevestigingswaarschuwing waarin staat dat "stille modus wordt ingeschakeld". Daarna kan ik kiezen tussen "OK" of "Annuleren ", alsof ik een onhandig kind ben dat slechte beslissingen neemt ...

Na lang op de aan / uit-knop te hebben gedrukt en de stille modus te hebben gekozen, denk ik dat dat een stap te veel is, en het irriteert me dat bevestig wat ik al heb bevestigd dat ik wilde doen.

Hoe verwijder ik het bevestigingsvak?

In een perfecte wereld zou ik niet hebben om die extra stap te doorlopen, en in plaats daarvan krijg ik een bevestiging met de mededeling: "Stille modus ingeschakeld" of iets in die regel.

Heb je overwogen om een ​​widget zoals Widgetsoid te gebruiken, zodat je met één tik toegang hebt om tussen stille / normale modi te schakelen?
Stock-ROM draaien?
Dit is geen standaard Android-gedrag, het moet iets zijn toegevoegd in TouchWiz of als je een aangepast ROM hebt gebruikt. In mijn voorraad Galaxy Nexus heeft het omschakelen van de stille modus geen extra bevestigingsvenster.
Een antwoord:
Martyn
2012-10-22 19:24:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit lijkt te zijn ingebakken in het stock-ROM dat u gebruikt.

Er zijn widgets, zoals silentwidget waarmee je de stille modus kunt schakelen zonder de aan / uit-knopmethode te gebruiken, hoewel je hiervoor naar het opstartprogramma moet gaan - om kijk daarom eens naar een multitasking-app zoals PowerStrip waarmee u apps kunt starten, widgets kunt bekijken en meer vanaf elke locatie op uw apparaat zonder terug te hoeven gaan naar het opstartprogramma.

In de nieuwe update is dit probleem gelukkig verholpen. Bovendien kunt u nu kiezen tussen stil, trillen en geluid. Wie er ook maar aan heeft gedacht: bedankt!


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...