Vraag:
Kan ik automatisch inloggen om wifi te openen waarvoor een weblogin / wachtwoord vereist is?
Harlan
2010-08-07 21:21:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn veel wifi-hotspots die open zijn, maar voor gebruik is een webgebaseerde login vereist. Hotels, coffeeshops, werkplekken. Voor met een wachtwoord beveiligde wifi is het eenvoudig om Android-telefoons in te stellen om de login en het wachtwoord te onthouden. Maar ik zou graag de open wifi van mijn werkplek met een webgebaseerd wachtwoord regelmatig willen gebruiken, zonder dat ik handmatig dingen hoef in te typen. Het zou gewoon automatisch verbinding moeten maken met de wifi-router, ga naar http: / /1.1.1.1 of wat dan ook, typ mijn wachtwoord in, en dan zou al het andere gewoon moeten werken. Is dit mogelijk?

(HTC Evo met Android 2.2, fwiw ...)

U kunt dat misschien doen met tasker, maar het is betaald.
Twee antwoorden:
colithium
2010-08-23 12:08:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het beste wat je kunt doen, is instellen dat het automatisch verbinding maakt met het netwerk en vervolgens handmatig een browser opent wanneer je binnen bereik bent. Bewaar de gebruikersnaam en het wachtwoord in de browser. Dat komt neer op 2 klikken (eh ... aanrakingen). Zorg ervoor dat Remember Passwords in de instellingen van de browser staat.

Er zijn enkele apps die beweren te doen wat je wilt, maar ik heb ze nooit gebruikt. Hier is een lijst.

Johhny
2011-05-31 23:23:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

WIFI-webaanmelding werkt uitstekend voor degenen die een gebruikersnaam / wachtwoord of een e-mail nodig hebben, of zelfs alleen een selectievakje om akkoord te gaan met de EULA.

Dit is nu een app van $ 2,99 in de winkel.
Ik heb een aantal dingen opgemerkt in de configuratie: a) plaats geen hotspot-login UR, b) om deze app op de achtergrond uit te voeren, schakel hem uit voor batterij-optimalisatie.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...