Vraag:
Waarom verdwijnen de meldingen 'Succesvol bijgewerkt'?
friederbluemle
2012-01-25 05:32:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik merkte een vreemd gedrag op bij het updaten van applicaties met de nieuwere Gingerbread (2.3.5?) en nu wordt Ice Cream Sandwich (4.0.3) gebouwd. Het kan ook het geval zijn met andere versies, maar ik heb het niet gezien met 2.3.3 en lager op mijn Nexus S. BEWERKEN: Zoals Chahk hieronder aangaf, is het mogelijk niet gerelateerd aan de Android OS-versie maar eerder een recente wijziging in de Market-app.

Ik heb veel apps geïnstalleerd (momenteel ongeveer 160). Als ik nu na een paar dagen naar de Market ga, zijn er meestal verschillende updates beschikbaar (zeg 10).

Zoals het vroeger was: ik klikte op "Update 10" en laat het apparaat de updates downloaden en installeren. Daarna had ik 10 afzonderlijke "Succesvol bijgewerkt" meldingsberichten in mijn meldingsvenster.

Zoals het nu is: Tijdens update-installaties lijken de "Succesvol bijgewerkt" meldingen willekeurig te verdwijnen of helemaal niet komen opdagen.

Hoe komt dat? Is er een manier om het oude gedrag terug te krijgen? Anders zou er geen manier zijn om te zien welke apps updates hebben ontvangen zonder eerst een lijst van alle apps te maken voordat u op "Update" drukt.

Krijg je niet de type melding "10 applicaties succesvol bijgewerkt", ik dacht dat dat standaard was vanaf Honeycomb, in plaats van je op de hoogte te stellen van elke app?
Ik denk niet dat dit beperkt is tot de Android OS-versie, omdat ik hetzelfde gedrag zie op zowel mijn Atrix 4G met Gingerbread 2.3.4 als Galaxy Tab die een bèta-ICS-build draait. Deze wijziging moet zijn doorgevoerd in de recente versie van de Market-app zelf.
@GAThrawn: Ik krijg dit type melding niet. Ook indien mogelijk wil ik het oude gedrag terug (aparte melding voor elke bijgewerkte app) .Chahk: Het kan in feite verband houden met de Market-app. Bedankt voor je reactie, de vraag bijgewerkt.
Een antwoord:
Andrey Losev
2012-02-16 19:55:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is een nieuwe 'functie' in marktversie 3.x, die vorig jaar enige tijd werd gepusht naar peperkoekapparaten. Als je een geroote telefoon hebt en echt het oude gedrag terug wilt, verwijder dan de 'market updater' en installeer Android Market 2.3.6 Hier is een apk ervan uit mijn dropbox https://dl.dropbox.com/u/ 2302883 / com.android.vending-5cbc09eeba96ab104fe111e029312f42.apk.gzDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...