Vraag:
Hoe verwijder je woorden uit Swype's woordenboek?
Wallace Brown
2012-09-27 23:01:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet hoe ik woorden uit het gebruikerswoordenboek van Swype moet verwijderen. Ik wil weten hoe ik woorden uit het ingebouwde woordenboek van Swype kan verwijderen. Ik raak erg gefrustreerd door al deze willekeurige woorden waarvan ik weet dat ik ze nooit zal gebruiken! Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik het woord 'Getty' heb laten zien in plaats van het woord 'get'.

Of er echt geen manier is om woorden uit Swype's ingebouwde woordenboek te verwijderen Ik zal waarschijnlijk een alternatief moeten vinden. Dat is waarschijnlijk een andere vraag.

Twee antwoorden:
Izzy
2012-09-27 23:35:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Swype gebruikt een apart woordenboek. Je hebt toegang tot de instellingen voor beide vanuit de systeeminstellingen:

Open vanaf het homescreen instellingen → taal &-toetsenbord

  • voor Swype verder : Swype → Persoonlijk woordenboek
  • voor het standaardtoetsenbord: Mijn woordenboek

Daar kun je bewerken / toevoegen / verwijder woorden uit uw gebruikerswoordenboek.

Dit werkt niet meer voor Swype 1.3
En dit is het gebruikerswoordenboek, niet het ingebouwde woordenboek. Ook ik zou woorden als "Getty" willen verwijderen die ik nooit zou typen.
Pritesh Desai
2014-05-30 21:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb dit op Froyo geprobeerd, ik kan de ongewenste Swype-woorden verwijderen door: 1. Swype het woord 2. Selecteer dat woord 3. Druk op de 'Swype'-toets 4. Je krijgt een bevestiging om het woord uit het Swype-woordenboek te verwijderen.

Op de nieuwste Android-versie krijg je een lijst met woorden bovenaan het toetsenbord. Als het ongewenste woord bovenaan komt, tik je er lang op. U krijgt een optie om het te verwijderen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...