Vraag:
Hoe kan ik mobiele data volledig uitschakelen?
Zeta
2014-03-06 13:45:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een prepaid abonnement en wil mijn mobiele data alleen twee dagen per jaar gebruiken. Aangezien er echter de snelle optieknop mobiele data is, vrees ik dat ik op de verkeerde knop druk als ik duizelig ben.

Het is dus mogelijk om mobiele data volledig te deactiveren, zodat een druk op de knop 'mobiel data "sneltoets zal het niet meer activeren? Of iets ingrijpender: hoe kan ik die functie van mijn telefoon verwijderen?

Als de oplossing apparaatspecifiek is, zoek ik een antwoord voor een Samsung Galaxy S2 (GT-I9100 , running stock 4.1.2), maar ik zou graag een algemene oplossing willen.

Zes antwoorden:
k1chy
2014-03-06 17:17:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maak een dummy APN en selecteer die als standaard.

Hiermee zou, zelfs als je gegevens per ongeluk inschakelt via schakelaars, nog steeds geen verbinding maken.

PS: Toegevoegd als antwoord zoals voorgesteld door OP

Blinta
2015-07-23 15:24:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om mobiele data te stoppen, verwijdert u de APN's (toegangspuntnamen).

Druk lang op het pictogram voor mobiele gegevens op uw Android, hierdoor wordt het instellingenscherm voor mobiele netwerken geopend. Controleer welke APN's er zijn, u kunt ze niet meteen verwijderen.

Voer gewoon alle ongewenste berichten in alle velden in. In MNC, voer 000 in. Voer ook 00 overal in waar het numeriek nodig heeft. Nu zou deze APN moeten verdwijnen.

Dat maakt het gebruik van de mobiele data tijdens de twee genoemde dagen een beetje moeilijk, toch? * "Ik [...] wil mijn mobiele data [...] twee dagen per jaar gebruiken." *
Jennifer
2016-12-20 07:48:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het verwijderen van de APN's op de mobiele data-instellingen van de telefoon zou werken. Op deze manier maakt het nooit verbinding met mobiele data via je provider.

Ik ontdekte dat nadat ik had geprobeerd apps te installeren die mobiele data zogenaamd uit- of uitschakelen, maar geen van deze werkt.

Google heeft de mogelijkheid voor apps om mobiele gegevens in / uit te schakelen, verbroken en negeert (tot nu toe) verzoeken van ontwikkelaars om deze te herstellen.Als dit u betreft, aarzel dan niet om op deze bug te reageren of een ster te geven, hopelijk zullen ze, als er genoeg mensen klagen, gaan luisteren: https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=78084
Mittapally Jeevan
2017-12-23 09:40:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vraag de serviceprovider om de internetservices stop te zetten, zodat ze deze stoppen.

Eng
2019-03-28 14:28:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat de Samsung-smartphone je te slim af zal zijn. Het zal de standaard APN opnieuw installeren na het updaten van het systeem. Wees voorzichtig, het maakt automatisch verbinding met de mobiele data wanneer u de simkaart vervangt, vooral wanneer de telefoon nieuw is.

Anonymous
2018-02-26 06:26:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rangschik uw meldingspictogrammen en verplaats gegevens naar waar ze niet toegankelijk zijn via sneltoetsen, maak vervolgens een nieuwe APN of verwijder de bestaande APN en kies deze als standaard.

In mijn ervaring met Apple, de de beste optie is het verwijderen van bestaande APN's, behalve de MMS APN.

"In [jouw] ervaring met * Apple *"?Weet u dat dit een Android-specifieke vraag is?Ook heeft niet elke ROM verplaatsbare melding / snelle instellingen.
-1: het antwoord is te algemeen.Mogelijk niet gerelateerd aan Android.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...