Vraag:
Kan ik extra talen op Android installeren?
Pablo
2012-04-10 00:17:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogelijk duplicaat:
Hoe voeg ik een nieuwe taal toe?

Ik heb mijn HTC Sensation gekocht in het buitenland, en ik kan alleen systeemtalen kiezen uit de Aziatische regio (Engels voor verschillende regio's, evenals Chinees en Thais). Ik wil de systeemtaal instellen op Spaans, maar het staat niet in de lijst.

Is er een manier waarop ik extra talen op het systeem kan installeren?

Mijn telefoon is een HTC Sensation, onlangs geüpgraded naar Android 4.0.5.

Twee antwoorden:
pelax
2012-08-04 22:45:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoek gewoon in de Google Play Store naar "custom locale". Er zijn een aantal apps waarmee je VEEL talen kunt installeren.

Ik heb het vaak geprobeerd op verschillende apparaten en Android-versies , soms veranderen sommige menu's of apps de taal niet, maar gemiddeld is het oké.

Voorbeeldapplicaties in Play Store:

Maar er zijn nog veel meer ...

Kunt u een werkende Play Store-link leveren met een app waarvan u heeft vastgesteld dat deze werkt?
De tweede link is niet geldig.
yoshi
2012-04-10 00:28:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een snelle Google-zoekopdracht onthulde wat ik verwachtte. Het lijkt erop dat het niet zo eenvoudig is om een ​​nieuwe taal aan het besturingssysteem toe te voegen als dit niet door de fabrikant is gedaan.

Dus het beste waar je op kunt hopen is een update door HTC. Fabrikanten installeren vaak softwarekinderen bovenop de Android die door Google wordt geleverd.

Als dit geen optie is, kan het installeren van verschillende toetsenbordtoepassingen en Region Setter u helpen voor een specifieke toepassing, maar desalniettemin blijven de systeemschermen onaangetast.

Voor een volledig veranderd systeem zonder ondersteuning van de fabrikant denk ik dat je er niet omheen komt om de droid te rooten en het systeem handmatig bij te werken. Sine ik heb het nog nooit gedaan (onze baas zou gek worden xD) kan je hier niet helpen. Je zou kunnen opzoeken of het gemakkelijker is om een ​​bestaande taalpatch toe te passen of direct door te gaan met het installeren van een aangepaste mod.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...