Vraag:
Hoe kan ik ervoor zorgen dat Kies mijn Galaxy S GT-i9000 detecteert op Windows 7?
Jeevan Bhatt
2011-01-03 10:12:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wanneer ik mijn telefoon aansluit op mijn Windows 7-pc, wordt de Kies-applicatie geopend en wordt "Bezig met verbinden" weergegeven, maar er wordt geen verbinding gemaakt. Waarom? Hoe kan ik het repareren?

Controleer gewoon of uw foutopsporingsmodus standaard is ingeschakeld of dat de telefoon in de gegevensopslagmodus is, slechts een suggestie
Negen antwoorden:
GAThrawn
2011-01-04 20:16:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit antwoord lijkt niet van toepassing als je een Galaxy S hebt met de officiële Froyo en de nieuwste Kies, aangezien ze veel van deze problemen nu lijken te hebben opgelost, dit is vooral bedoeld als je een oudere telefoon gebruikt OS- of Kies-versie.

Voor eerdere versies van Kies en de Galaxy S (ik weet niet welke upgrade degene is die het oplost) waren er nogal wat problemen die Kies had met het zien van telefoons.

Sommige van deze problemen waren stuurprogrammaproblemen, u kunt deze over het algemeen oplossen door de optie Stuurprogramma's opnieuw installeren te gebruiken in het menu Kies linksboven in het Kies-scherm.

Kies had problemen met het correct verbinden met telefoons waarop bestanden staan ​​met lange bestandsextensies (ik denk dat het probleem was als ze 16 tekens of langer waren, maar ik wist het niet zeker) .

dit probleem, ten eerste als je een SD-kaart in je telefoon hebt, ontkoppelen, uitwerpen en voorlopig verwijderen, dit scheelt een hoop gedoe met de inhoud van die kaart, je kunt hem weer aansluiten nadat je klaar bent Alles wat je nodig hebt in Kies.

Sluit vervolgens je telefoon aan op je pc in de modus voor massaopslag en ga op jacht op de interne SD-kaart en het interne geheugen voor groepen bestanden met lange namen en lange bestandsextensies (een bijzondere boosdoener is vaak de cache met miniaturen van de afbeeldingen die zich onder Android \ Data \ com.cooliris.media in het interne geheugen bevindt; u kunt alles in die map veilig verwijderen, het wordt automatisch opnieuw gegenereerd de volgende keer dat het nodig is). Zodra je dit hebt gedaan, verbreek je de verbinding met de pc, start je de My Files-app en ga je naar binnen en verwijder je die map opnieuw als deze opnieuw is gegenereerd (als je My Files niet hebt, zou je deze moeten kunnen vinden in de Samsung App-lijst, anders kunt u zoiets als Astro File Manager gebruiken).

Zorg er ten slotte voor dat u daadwerkelijk verbinding maakt met de pc in Kies-modus. Afhankelijk van hoe uw telefoon is ingesteld, wordt er mogelijk een lijst weergegeven op het scherm van de telefoon wanneer u deze op uw pc aansluit met de vraag in welke modus u verbinding wilt maken. Zorg ervoor dat u de Kiesmodus selecteert. Als u dat menu niet ziet en het automatisch verbinding maakt in een of andere modus, kunt u naar uw instellingen gaan en dat menu opnieuw inschakelen. Ga op een Froyo Galaxy S (het was ergens anders op Eclair maar ik weet niet meer waar) ga naar Instellingen -> Draadloos en netwerk -> USB-instellingen en selecteer "Vragen bij verbinding".

Van natuurlijk hangt dit allemaal af waarvoor u Kies wilt gebruiken, als u een back-up wilt maken van bestanden van de telefoon, contacten wilt opzoeken, sms-berichten wilt verzenden / beheren, enz. dan is het misschien de moeite waard om de Kies Air uit te proberen app die Samsung onlangs in de Samsung-winkel heeft uitgebracht, hiermee wordt een website op je telefoon uitgevoerd waarmee je verbinding kunt maken vanaf een pc met je webbrowser via de wifi-verbinding, dit lost bijna alle verbindingsproblemen op en is eigenlijk best een leuke, handig stukje software.

Samsung Galaxy s GT I9000 wordt geleverd met 2.1. voor een upgrade moet er connectiviteit zijn met pc / laptop, hoe moet je anders upgraden?
@Jeevan Klopt, ik moest de updatestuurprogramma's doorlopen, de SD-kaart uitwerpen, de afbeeldingencache verwijderen, die ik hierboven beschrijf toen ik mijn I9000 naar Froyo opwaardeerde.
Zorg ervoor dat USB-foutopsporing is uitgeschakeld als u verbinding maakt met de pc in de Kies-modus, anders werkt het niet. U kunt dat doen in Instellingen -> Toepassingen -> Ontwikkeling -> USB-foutopsporing.
user916
2011-01-06 17:04:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik had een soortgelijk probleem en ontdekte dat de telefoon klaagde dat de verbinding met Kies alleen mogelijk is in de standby-modus. Het lijkt erop dat sommige slecht geprogrammeerde apps kunnen voorkomen dat de telefoon in de stand-bymodus gaat, dus ik verwijderde alle apps die ik vermoedde en opeens vond Kies mijn telefoon.

Weet u welke app (s) het probleem veroorzaakten?
@GAThrawn Helaas nee, ik was te ongeduldig om ze een voor een te deïnstalleren, ik heb de meeste van mijn applicaties in één keer gedeïnstalleerd.
:) daarom heb ik deze vraag gesteld omdat veel mensen gewoon willekeurig denken met galasy en uiteindelijk zien ze connectiviteit. Maar dit mag niet gebeuren, waarom heeft Samsung geen goede reden ??
Matthew Read
2011-01-03 10:49:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je zou Kies Mini kunnen proberen, het werkt misschien beter, hoewel het misschien niet de functies heeft die je wilt. Of zorg ervoor dat Kies is bijgewerkt, u kunt rechtstreeks vanuit het programma op updates controleren.

ik heb het bijgewerkt. nog steeds niet detecteren.
Edelcom
2011-01-03 16:46:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik had hetzelfde probleem totdat ik merkte dat eerder geïnstalleerde PALM-synchronisatiesoftware dezelfde communicatiepoort gebruikte. Het verwijderen van de PALM-software loste mijn probleem op.

BEWERKEN - Deze vraag werd opnieuw gesteld waarin ik (opnieuw) antwoordde, maar deze keer wat grondiger. Ik heb mijn van die vraag hier gekopieerd / geplakt omdat het onwaarschijnlijk is dat mijn antwoord op de andere (gesloten) vraag wordt gelezen. Misschien helpt het iemand.

Ik had precies hetzelfde probleem dat mijn KIES-programma mijn Samsung Galaxy S niet herkende. Een exacte pc, ook met Windows 7 Pro, had dat probleem niet. Bijv. de exacte versie van KIES op deze exacte pc zou mijn telefoon zonder problemen herkennen.

Ik besteed redelijk veel tijd aan het onderzoeken hiervan.

In mijn geval was het probleem dat op mijn PC Ik had eerder de PALM-synchronisatiesoftware geïnstalleerd om mijn Palm met mijn PC te synchroniseren.

Deze synchronisatiesoftware van PALM gebruikt een communicatiepoort ( Comm 4 ) op softwarematige wijze. Ik ben geen communicatiedeskundige, dus ik weet niet waarom, maar het doet het.

Op de een of andere manier heeft dit de KIES-software op mijn pc geblokkeerd om mijn telefoon te detecteren. Zodra ik de PALM-synchronisatiesoftware had verwijderd, detecteerde KIES mijn telefoon in orde .

Bekijk alstublieft andere communicatie- / synchronisatieprogramma's op uw pc.

Dit kan in jouw geval wel of niet het probleem zijn, elke pc is anders, wie weet wat je telefoon blokkeert in jouw geval.

We kunnen alleen proberen om vragen te beantwoorden in onze eigen ervaring in de hoop dat een van de voorgestelde oplossingen ook op uw geval van toepassing is.

Sparx
2011-01-03 22:18:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is bekend dat KIES problemen veroorzaakt, vooral als je 64-bit Win 7 gebruikt. Als dat zo is, kun je het beste een virtuele machine laden en 32-bit Win XP erop draaien en vervolgens KIES draaien op het.

Als je je telefoon probeert bij te werken, probeer dan ODIN te gebruiken om de vereiste ROM's te installeren.

Om even af ​​te dwalen ... KIES is voor Samsung-telefoons, wat iTunes is voor Apple-apparaten. 'Nuff zei.

ik heb alles geprobeerd in zowel Windows 7 als XP, beide hebben hetzelfde gedrag.
Eric
2011-09-14 01:45:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

update naar de laatste versie van Kies

controleer of het werkt, sluit de telefoon aan in de data / media-modus

zoek op de telefoon naar "." Hierdoor wordt een lijst weergegeven met alle bestanden op de schijf. Zoek naar alles met een extensie van meer dan 16 karakters. deze moeten worden verwijderd. WAARSCHUWING - controleer of ze niet nodig zijn door een Google-zoekopdracht uit te voeren. Als ze niet worden gevonden, zijn ze niet nodig.

Ontkoppel en sluit weer aan in keis-modus.

ga naar apparaatbeheer in Windows. Dit laat zien waar er problemen zijn met de driver. Als er problemen zijn (er staat een gele driehoek naast), klik dan met de rechtermuisknop en update stuurprogramma's. Koppel los en herhaal totdat er geen problemen zijn

In mijn geval had ik problemen met de USB-controller - Samsung android USB-composietapparaat, en vervolgens Modems - Samsung android USB-modem.

Ontkoppel, herstart keis en sluit hem weer aan

keis zou nu moeten werken

Bats
2011-10-25 02:19:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Had een probleem dat de telefoon niet kon synchroniseren met Outlook via Kies. Mijn pc heeft de telefoon gedetecteerd, maar ik kon niet synchroniseren. Outlook zou een kort bericht laten knipperen en afsluiten. Zo heb ik het stapsgewijs opgelost.

 1. Ik heb eerst de interne opslag ontkoppeld
 2. De telefoon uitschakelen
 3. De externe SD-kaart verwijderd
 4. De telefoon gestart.
 5. Een update gedownload van MS (Windows Search 4.0 voor Windows XP (KB940157))
 6. Mijn telefoon in een USB-poort aan de achterkant van de pc.
 7. Start Kies en kon synchroniseren.
 8. Ontkoppeld, uitgeschakeld, de externe SD geplaatst, opnieuw opgestart en opnieuw aangesloten.

Gedachten

 1. Ik probeerde verbinding te maken via de USB-poorten aan de voorkant, maar Kies hing.
 2. Ik probeerde het via de poort aan de achterkant en het was gelukt.
 3. Ik las in sommige forums dat de telefoon gevoelig was voor spanning en dat kan waar zijn.
 4. Outlook moet worden geüpgraded om Kies te laten werken.
 5. I Ik ben niet zo zeker van het ontkoppelen van de SD-truc, maar wie weet. Hoe dan ook Kies werkt en dat is alles wat ik vraag.
Louis Rhys
2011-01-03 10:29:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is een vrij algemeen probleem met Galaxy S. Probeer een van de oplossingen die in deze thread worden aangeboden.

Ik heb alles geprobeerd wat op thread wordt vermeld, maar werkt nog steeds niet. Er is geen fout gerelateerd aan het stuurprogramma, maar wanneer ik het op de pc aansluit, laadt het mobiel op en begint het scherm continu te knipperen.
Dale
2011-09-30 16:30:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb na veel experimenteren ontdekt dat niet alle zogenaamd compatibele USB-naar-micro-USB-kabels zullen werken met de Galaxy S. Hoewel je pc de verbindingsgeluiden kan maken en KIES zal zeggen dat je verbinding maakt, is de verbinding nooit voltooid. De originele Samsung-kabel (gemarkeerd als U2 APCBU10BBE KD1ZC08TS E) werkt elke keer voor mij. Van twee merkloze kabels werkt er echter één (de langere) perfect, terwijl de kortere alleen lijkt te werken om stroom te leveren.Aangezien USB een vierdraadssysteem is + ve, -D, + D en aarde vermoed ik dat sommige van deze goedkope kabels zijn mogelijk alleen bedraad om stroom te leveren of hebben de + D- en -D-lijnen getransponeerd. Dus ik zou zeggen dat het de moeite waard is om ervoor te zorgen dat u de originele Samsung-kabel gebruikt als eerste controle.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...