Vraag:
Hoe kan ik mijn Nexus One dwingen om te upgraden naar de officiële Gingerbread zonder te wachten op de formele OTA-update?
bosporus
2011-02-24 17:34:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De OTA-update voor Gingerbread wordt uitgebracht. Maar ik ben in India en de kans is groot dat ik een van de laatste mensen zal zijn die het krijgen. Is er een manier om die officiële update nu te krijgen?

Vier antwoorden:
Supriya
2011-02-24 19:37:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is maar één manier. Blijf het xda-ontwikkelaarsforum controleren op de update.zip-link. Zodra u het downloadt en handmatig bijwerkt. Dit is de enige manier om een ​​peperkoekupdate op je telefoon te krijgen. Anders duurt het enkele weken (volgens de definitie van Google is enkele weken 3+ maanden).

Ik ben het ermee eens, XDA zal het zo snel mogelijk hebben.
Dit is wat ik zou doen als de suggestie van Syntheticbrain niet werkt.
En hier is het http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=11566707
Bedankt, dat was heel simpel! De volgende vraag is: hoe krijg je informatie over wanneer Google een ondertekend OTA-bestand vrijgeeft voor handmatige update? Moet je daarvoor een geregistreerde Android-ontwikkelaar zijn?
Het zijn over het algemeen gewoon de goede mensen bij xda die het bestand 'vrijgeven' voor handmatige update. Ik denk niet dat Google of apparaatfabrikanten ze ooit echt officieel vrijgeven.
syntheticbrain
2011-02-24 18:54:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een opmerking over de incheckprocedure: u moet * # * # 2432546 # * # * invoeren zonder op de draaiknop te drukken. (De nummers zijn gelijk aan inchecken, ik denk dat dit gewoon duidelijker is.)

Meer specifiek lijkt de algemene consensus te zijn dat de telefoon periodiek naar beschikbare updates vraagt ​​(voor het besturingssysteem en apps). Deze procedure dwingt hem om te pollen, maar als de OS-update niet voor u beschikbaar is gesteld, zal hij niets doen.

Als u de code tussen backticks plaatst, leest `` Markdown de asterisken niet als de code voor cursief.
Er was een suggestie op xda die zei dat je de telefoon in de vliegtuigmodus moest zetten, wifi moest inschakelen en het proces vervolgens moest herhalen. Op deze manier heb je een betere kans om de OTA op jouw pad te krijgen. Maar het lijkt erop dat het incheckproces alleen werkt als uw model / provider sowieso gepland staat voor een OTA-update.
Ben Griffiths
2011-02-24 18:01:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Instellingen proberen -> Over de telefoon -> Systeemupdates

Als dat niet beschikbaar is of niet werkt, typ dan * # * # checkin # * # * in de kiezer. Als disclaimer heb ik zelf de tweede methode niet geprobeerd, maar heb gelezen dat het bedoeld is om te werken.

Ik heb dit geprobeerd op mijn Nexus S en kreeg een ongeldige codefout - mogelijk nog steeds geldig voor Nexus One. Je zei dat je "las" over het werken van deze code. Kunt u de bron plaatsen, alstublieft? Ik zou het ook graag willen lezen.
http://jeftek.com/622/how-to-force-checking-for-updates-on-android-devices/ Het vermeldt eigenlijk dat het moet worden gedaan met de stock dialer, wat me niet was opgevallen. Hoewel de Nexus S voorraad gebruikt, is het niet?
Jorge Castro
2011-03-05 22:39:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt het handmatig installeren, ik volgde deze instructies.

  1. Download de update en hernoem het bestand update.zip
  2. Sluit uw Nexus One aan op uw pc / Mac en kopieer dat bestand naar uw microSD-kaart.
  3. Schakel uw Nexus One uit. Druk vervolgens op ‘power’ en houd de trackball ingedrukt. Je ziet een scherm verschijnen met drie Android-robots en je ziet wat code. Gebruik de volumeknoppen, selecteer ‘Bootloader’ en druk vervolgens op ‘Power’ om te selecteren.
  4. Selecteer ‘Recovery’ op het volgende scherm.
  5. De Nexus One wordt opnieuw opgestart. Je ziet een driehoek met een Android-robot en een uitroepteken.
  6. Druk tegelijkertijd op de knop Volume omhoog en de aan / uit-knop.
  7. Gebruik de trackball en selecteer 'Toepassen sdcard: update.zip ”.

Ik ben toen opnieuw opgestart en nu heb ik 2.3.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...