Vraag:
Lost Froyo het GPS-probleem van de Samsung Galaxy S I9000 op?
Nathan Fellman
2010-10-28 15:57:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn berichten dat de Samsung Galaxy S problemen heeft met zijn gps, waardoor de gps bijna onbruikbaar wordt. Lost de Android 2.2-update dat op?

De 2.1.1-update veranderde mijn onbruikbare GPS in acceptabele GPS. Ik krijg niet altijd een oplossing, maar als ik het eenmaal doe, werkt het redelijk goed.
Zie ook: http://android.stackexchange.com/questions/6981/how-can-i-fix-the-gps-on-my-samsung-galaxy-s
Twaalf antwoorden:
eidylon
2010-10-28 19:43:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Persoonlijk vond ik niets mis met de GPS op de mijne (AT&T Captivate). Je hebt niet gezegd welke versie van de Galaxy je hebt (Captivate, Fascinate, etc.), maar ik weet dat zelfs voordat Froyo AT&T een aparte update naar hun klanten stuurde die zogenaamd was om de GPS te repareren (ik weet het niet weet of dit het geval was, aangezien ik, zoals ik al zei, geen problemen had vóór de update).

ale
2010-12-01 03:08:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gidsen om de gps-problemen met Captivate en Vibrant op te lossen zijn zojuist gepost.

http://androidcommunity.com/samsung-posts-gps-fix-guide-for-captivate- en-levendig-20101130 /

Matthew Read
2010-12-12 10:15:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bewerken: bekijk mijn gids over het verbeteren van de Galaxy S GPS-prestaties.

Met GPS op de Galaxy S is het antwoord altijd "kan zijn". Nieuwe code werkt voor sommige mensen, het wijzigen van instellingen werkt voor sommige mensen en soms werkt niets.

Saiboogu
2010-10-29 06:50:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De laatste update van de Samsung Vibrant (JI6) heeft GPS-problemen opgelost voor 2.1. Voor zover ik weet, is een vergelijkbare update naar alle varianten gepusht. Zoals je aan de andere reacties kunt zien, zijn gps-problemen niet universeel en zelfs voor degenen die problemen hadden, was het niet altijd helemaal kapot. Het is echter veilig om te zeggen dat het nu is opgelost - en ik zie geen reden om te denken dat het opnieuw zou worden verbroken in 2.2.

Het is absoluut niet veilig om te zeggen dat het is opgelost. Ik heb meer mensen horen zeggen dat JI2 / JI6 GPS heeft gefixeerd dan kapot is gegaan, maar voor de meesten van ons is er geen verandering.
mru
2010-10-28 21:52:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kan tot nu toe geen GPS-problemen met mijn Galaxy S I9000 bevestigen met 2.1. Helaas is Froyo nog niet beschikbaar voor dat toestel.

Als update begon de officiële Froyo-release op 4 november te worden uitgerold naar merkloze Galaxy S-apparaten in het VK. Apparaten van het merk Carrier (en de rest van de wereld) zullen naar verwachting in de komende weken worden uitgebracht.
Ja, nu ben ik op froyo (in Duitsland start de uitrol een dag later). En ik had tot nu toe ook geen gps-problemen op 2.2.
Kortuk
2010-10-29 05:53:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Captivate ontving ongeveer een maand geleden een software-update (ik denk dat het later september of begin oktober 2010 was) waarmee de meeste GPS-problemen werden opgelost.

Ik heb nog steeds enkele fouten, maar het grootste probleem dat ik had was dat cellulaire assistentie niet was ingeschakeld. Dit is een must voor de boeien van Samsung.

user1100
2010-11-15 19:44:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nou, ik heb ook problemen met het GPS-vergrendelingsprobleem op mijn Galaxy 5 i5500, ik hoop dat dit je telefoon kan repareren. Ik heb tips om dit probleem op te lossen. Vergeet niet de standaardinstelling op te schrijven voordat u de onderstaande gps-instelling wijzigt, voor het geval u terug wilt gaan.

Zorg ervoor dat gps is geactiveerd.

  1. Druk op * # * # 1472365 # * # * . Dit gaat over naar de GPS-instelling.
  2. Instellingen -> Parameterinstellingen -> Adres -> Servertype: 1x MPC
  3. Instellingen -> Parameterinstellingen -> Positiemodus: optie3
  4. Instellingen -> Fix Request Settings -> Sessiebewerking: Standalone
  5. Instellingen -> Fix Request Settings -> Serveroptie: Lokaal
  6. gpsOne XTRA -> Xtra inschakelen: inschakelen
augusto tomás
2010-11-19 02:55:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nee, na het updaten van mijn Samsung Galaxy S van JP8 2.1-versie, werkte die normaal met GPS, maar verloor ik soms de GPS-opname ...

Nu met Froyo 2.2 werkt de capture-GPS erg goed , maar de positie is volkomen grillig en gaat 100 meter van de site waar ik ben ....

Ik weet niet wat ik moet doen, en ik heb geen oplossing gevonden op internet .. . en als u op de hulp van Samsung wacht, kunt u als eerste sterven.

Jon Cho
2010-11-20 20:24:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nee, ik heb een upgrade naar de onofficiële FROYO (Android 2.2) voor Samsung Captivate uitgevoerd en de GPS is waardeloos. Het signaal vergrendelt niet en als dat wel het geval is, na dagen wachten en de batterij leegzuigen, verliest het het signaal net zo snel. Ik ben zo gefrustreerd door het gps-probleem dat ik erover nadenk om van provider te wisselen om een ​​telefoon van een ander merk te krijgen, zoals HTC of Motorola.

Dex
2010-11-24 16:19:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb ook mijn Samsung Galaxy S geüpgraded naar Froyo 2.2 en mijn GPS-vergrendeling die ik op 2.1 had, verloor, wat soms werkte. Ik probeerde de fabrieksinstellingen te herstellen en alles op mijn telefoon schoon te maken en nadat de reset was voltooid, moest ik informatie invoeren en het eerste dat ik probeerde was GPS en kon nog steeds geen vergrendeling krijgen. Ik heb eerder GPS-locator gedownload en die sloot ook niet op een GPS. Ik zal proberen wat "user1100" zei en kijken of dat helpt.

Kort gezegd heeft Froyo 2.2 problemen met GPS-vergrendeling .. kaarten en navigatie werken zonder een GPS-vergrendeling .. :(

Caner
2011-01-03 04:03:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik schrijf u om u te informeren dat deze link erg handig is om GPS-problemen op te lossen die optreden met de Samsung Galaxy S Froyo. Maar houd er rekening mee dat dit een risico kan zijn (minder waarschijnlijk), maar bij mij prima werkte.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-fix-gps-on-samsung-galaxy-s-eclair-and-froyo/

stap 7 verschijnt niet in de instellingen, dus ik heb die optie doorgegeven. het werkt nu.

SAMSUNG GALAXY S 2.2 FROYO-editie.

penguin359
2011-04-13 02:47:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er was zeker een probleem met de GPS op mijn Samsung Captivate die ik een week na de lancering bij AT&T kocht, maar ik zou hem niet als onbruikbaar classificeren. Het kostte soms enkele minuten om de eerste keer te repareren, zelfs als het buiten was, maar het bleef vast zolang niets het belemmerde, zoals het plafond van mijn auto. Als het onlangs een oplossing had gehad, zou het ook sneller zijn om een ​​oplossing te krijgen. Ik heb GPS Status gebruikt om de GPS Almanac up-to-date te houden, wat een beetje hielp, en ik heb verschillende oplossingen toegepast die mensen hadden voorgesteld met kleine verbeteringen. Zelfs officiële updates van Samsung hadden weinig verbetering. Ik besloot uiteindelijk mijn ROM te vervangen door een derde partij en mijn gps was enorm verbeterd in tegenstelling tot alles wat Samsung eerder had geleverd. Over het algemeen is elke ROM van een derde partij die de JK4-modem gebruikt, zoals ParagonDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...