Vraag:
Ik moet de opgeslagen wifi-wachtwoorden bekijken op mijn niet-geroote Android-telefoon
OfficiallyReyan
2013-01-06 07:01:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een LG Optimus 7 (niet-geroot) en al mijn wifi-wachtwoorden staan ​​daar. Ik wil de opgeslagen wifi-wachtwoorden bekijken om ze over te zetten naar mijn nieuwe Samsung Galaxy S3, maar ik weet niet hoe.

Ik heb geprobeerd op internet en Google te zoeken naar een applicatie waarmee ik om deze informatie te bekijken, maar ik kan er geen vinden. Is er een manier om dit te bereiken?

Dat is niet direct mogelijk zonder afbreuk te doen aan de beveiliging (ook wel rooten genoemd), althans niet via een app. Stel je een app voor om je wifi-wachtwoordzinnen ergens anders heen te sturen (behalve je ze te laten zien).
(voor anderen die dit via google vinden) Op MIUI is er een knop "tik hier om wachtwoord te delen" in de wifi-instellingen.Het toont een QR-code die kan worden gescand met een app op een andere telefoon, waar het vervolgens de SSID en het wachtwoord toont.
Twee antwoorden:
ce4
2013-01-06 08:18:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is niet direct mogelijk (zoals vermeld in de opmerking onder je vraag).

Je kunt Google ze laten opslaan in hun cloud:

Ga naar: Instellingen -> Privacy en schakel deze twee opties in:

  • Back-up van mijn gegevens (Back-up van applicatiegegevens, Wi-Fi-wachtwoorden , [...] )
  • Automatisch herstellen

Zeg ook ja wanneer u wordt gevraagd of u gegevens wilt herstellen tijdens de eerste keer instellen van uw nieuwe SGS3. Als je de eerste keer instellen al hebt gedaan zonder die optie ingeschakeld, dan doen de instellingen voor Automatisch herstellen dit misschien achteraf (nog niet geprobeerd).

Firelord
2016-11-08 03:44:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om een ​​applicatie toegang te geven tot wifi-inloggegevens zonder root-toegang, moet die app de toestemming android.permission.READ_WIFI_CREDENTIAL hebben. Die toestemming vereist echter dat een app een geprivilegieerde app of app op systeemniveau (onderdeel van de Android-afbeelding) is. Als een app in je Android aan deze voorwaarden voldoet, kun je de ontwikkelaar vragen om de potentiële functionaliteit toe te voegen om wifi-inloggegevens aan de primaire gebruiker te onthullen via een update, omdat ik anders geen andere manier zie om wachtwoorden te bekijken zonder superuser-toegang.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...