Vraag:
Is dit AMOLED-scherm beschadigd?
Jakub Fojtik
2014-05-01 00:35:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Wanneer ik een zwart scherm op mijn telefoon weergeef, is het nog steeds helderder dan wanneer ik hem in de slaapstand zet. Is dat hoe AMOLED's zich normaal gedragen (proberen de zwarte duisternis te "laten schijnen")?
  2. Als ik het volledig zwarte scherm (helaas donkergrijs scherm) in het donker bekijk, zie ik echte zwarte lijnen en stippen op mijn scherm, zie de afbeelding die ik in mspaint heb geschilderd. Is dat een beschadigd scherm? Ze worden niet weergegeven op het uitgeschakelde scherm. Ik denk dat sommige oude tamagotchi dit ook hebben gedaan :)
  3. random black lines on gray display

  4. Ik heb gelezen dat AMOLED pixels kan uitschakelen bij het weergeven van zwart (en energie kan besparen), kunnen ze het toch doen, als ze toch grijs worden weergegeven? Of is het het dimmen dat de batterij bespaart?

Mijn telefoon is (zou hopelijk moeten zijn) Samsung Galaxy S III LTE (GT-I9305), dus het zou AMOLED moeten hebben.

BEWERK Advertentie. 2 .: Ik heb een beetje gegoogeld en het lijkt een veelvoorkomend probleem voor alle AMOLED-schermen. Maar aangezien het zo nauwelijks merkbaar is, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Een poster vat het hier mooi samen: http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s3/260791-amoled-black-dots-dark.html#post2726685

Wat uw eerste punt betreft, dit is normaal op nieuwere AMOLED-schermen. Het was anders dan bij eerdere AMOLED-generaties met minder resolutie (zwart was echt zwart). Wat betreft uw tweede punt, kunt u een foto van uw scherm maken en plaatsen?
Een antwoord:
Matt Brown
2014-05-01 02:33:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het scherm is zeker beschadigd. De enige oplossing is om het te vervangen.

Bedankt, maar aangezien je zeker zegt: het scherm werkt normaal, het rode scherm is bijvoorbeeld overal perfect rood. Dat beeld is gewoon op een volledig zwart scherm in totale duisternis.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...