Vraag:
Hoe kan ik foto's via wifi met een netwerkstation synchroniseren?
Kara Marfia
2010-11-23 02:08:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn huidige workflow is om foto's te maken op mijn Droid, deze aan te sluiten via USB en de foto's te synchroniseren. Ik wil gewoon een script uitvoeren om de DCIM-map met een gedeeld netwerkstation te synchroniseren, als iemand weet hoe ik dit kan doen?

Ik kan verbinding maken met de gedeelde map met een bestandsverkenner-app , maar het kopiëren van de bestanden is op die manier zelfs nog lastiger dan het aansluiten van de USB. De tech is er, ik vraag me af of er een simpele one-touch oplossing is.

Ik stelde deze [vraag] (http://android.stackexchange.com/q/2172/15) met betrekking tot de gemakkelijkste manier om afbeeldingen naar een fotosite te sturen. Misschien wil je uiteindelijk je netwerkschijf gebruiken, maar zo niet, dan raad ik [PicPush] (http://www.appbrain.com/search?q=picpush) aan. Zodra u het heeft ingesteld, maakt u een foto en wordt deze automatisch geüpload. Het is nul-aanraking. ;)
Drie antwoorden:
Matt
2010-11-23 04:04:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Probeer Image Transfer.

Ziet er goed uit. Recensies noemen een gratis versie, maar dat zie ik nergens. Weet iemand of er een gratis / lite-versie is om het uit te proberen? Anders denk ik dat ik de sprong wagen en vertrouw op de 24-uurs geldteruggave van de markt.
TREE
2010-11-24 05:35:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Upload 2 NAS kan dit doen, en er is ook een lite-versie. Ik heb dit niet echt gebruikt , maar het staat op mijn lijst om het te proberen.

Ik kan toepassingen zien voor geplande batch-upload, interessante vondst.
Had een spel met Upload 2 NAS, maar het lijkt alleen te kunnen uploaden naar FTP-servers, niet naar gedeelde mappen.
thewiep
2011-06-26 13:56:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou altijd voor rsync gaan

als je telefoon niet is geroot, kun je usersync4android gebruiken (wat gratis is) https://market.android.com/details?id=eu.kowalczuk .rsync4android

als je telefoon geroot is, kun je natuurlijk ook het bovenstaande gebruiken, maar als je meer geavanceerde dingen nodig hebt, zou ik BTEP (Better Terminal Emulator Pro, niet gratis) combineren met een cli ssh client die kan worden aangeroepen vanuit SL4A (scripting-engine nuttig voor BASH-scripts, die gratis is)Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...