Vraag:
Hoe maak je een map aan op een startscherm in Honeycomb 3.0.1 (Xoom)?
jpeskin
2011-03-30 22:06:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik was nogal geschokt toen ik hoorde dat mijn Xoom-tablet met Honeycomb (3.0.1) de mogelijkheid niet ondersteunt om snelkoppelingen op het startscherm in mappen te groeperen. Evenmin lijkt het een standaardwidget te bieden die zou kunnen worden gebruikt voor het organiseren van snelkoppelingen.

Afkomstig van een Froyo (DroidX) -telefoon en iPad, die beide al lange tijd mapfunctionaliteit ondersteunen, is dit een enorme verrassing en mijn enige grote teleurstelling met Honeycomb.

Ik heb apps van derden gevonden die dit kunnen helpen ( Folder Organizer), maar deze app is te complex voor de gegeven taak. Als iemand een app kan aanbevelen die niets anders doet dan een eenvoudige iOS-achtige maporganisatie, zou dat geweldig zijn. (Ik realiseer me dat er veel alternatieve launcher / homescreen-herplaatsingen zijn die mappen ondersteunen, maar ik wil de discussie voorlopig niet zo ver verbreden).

Ik vind het beschamend om iPad-gebruikers uit te leggen dat Honeycomb dat niet doet hebben zoiets als maporganisatie voor apps ingebouwd in het besturingssysteem. Is dit een ontwerp "feature" van Android? Geeft Google de voorkeur aan een andere methode om pictogrammen op het startscherm te ordenen? Komt het in een toekomstige release?

Ik wist niet eens dat dit ontbrak (maar nogmaals, ik gebruikte ook geen mappen op mijn telefoon). De enige andere map-app die ik eerder heb gebruikt, is App Oragnizer https://market.android.com/details?id=com.google.code.appsorganizer
Een antwoord:
Doliveras
2011-04-04 19:32:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt Smart Shortcuts gebruiken (waarmee u toepassingen en bladwijzers in mappen kunt ordenen met behulp van tags), of de Astro-bestandsbeheerder, waarmee u snelkoppelingen naar mappen van het bestandssysteem kunt toevoegen.

Met Smart Shortcuts kun je geen map op het bureaublad plaatsen. Het doet hetzelfde als al deze snelkoppelingsprogramma's: het plaatst links naar uw apps in een venster op het bureaublad dat wordt geopend via een pictogram. Het is niet echt een map. Ik heb een echte map nodig die het slepen en neerzetten van snelkoppelingen op het bureaublad naar specifieke bestanden ondersteunt, niet naar applicaties. Ik moet bijvoorbeeld de snelkoppelingen naar tientallen pdf's in een map op het bureaublad kunnen plaatsen. Als u niet antwoordt met Astro, kunt u een link plaatsen naar de map waarin ze zich bevinden. De links die daar door Astro zijn geplaatst, blijven niet in dezelfde map. De A


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...