Vraag:
Moet ik een HTC Desire of een Nexus One kopen (in Australië)
Damovisa
2010-07-15 07:19:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb wat onderzoek gedaan en er lijken voor- en nadelen aan te kleven. Ik ben er vrij zeker van dat ik beide fysiek in Australië kan rennen, maar wat zal me de beste ervaring geven gezien de mobiele bands en technologie die hier beschikbaar zijn?

De belangrijkste dingen waar ik me zorgen over maak:

  • Ontvangst voor telefoongesprekken - waarschijnlijk prima in de VS, maar hoe zit het met AU?
  • Gegevenssnelheden - Zijn 3G en / of HSDPA beschikbaar?
  • Snelheid van de handset - specificaties zijn vergelijkbaar, maar welke presteert eigenlijk en zal hij presteren in Australië?
gevaarlijk dicht bij winkelaanbeveling, wat we over het algemeen niet toestaan
@Jeff - Ja, ik weet wat je bedoelt - ik ben vooral op zoek naar advies RE Australia's netwerken - ik geloof dat we verschillende mobiele bandbereiken gebruiken? Ik heb dit nu in de vraag bewerkt en verduidelijkt.
Vier antwoorden:
#1
+5
Kyle Cronin
2010-07-15 08:53:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik raad u aan om de Nexus One te kopen. Hoewel de Nexus One en de Desire allebei dezelfde 1Ghz Snapdragon-processor hebben, draait de Nexus One nu Android 2.2 "Froyo" met een JIT-compiler die tot 6x zo snel code kan uitvoeren als de Android 2.1 op de Desire. Het feit dat de Nexus One de officiële Google-telefoon is, betekent dat hij als eerste de nieuwste software ontvangt, terwijl andere apparaten (zoals de Desire) achterblijven of helemaal niet worden bijgewerkt.

De andere grote doorslaggevende factor is HTC's Sense. Hoewel veel mensen van Sense houden, zijn er anderen, waaronder ikzelf, die de voorkeur geven aan de standaard Android-gebruikersinterface. Als je kunt, probeer dan of je met beide gebruikersinterfaces kunt spelen voordat je besluit welke je wilt kopen (stock Android 2.1, die te vinden is op de Motorola Milestone, is vergelijkbaar met voorraad 2.2, maar er ontbreekt een snelkoppeling naar de telefoonkiezer onderaan op het startscherm).

Ik weet niet zeker of dit relevant is, maar Google heeft aangekondigd dat het de verkoop van de Nexus One in de VS zal stopzetten.
#2
+3
Joe Shaw
2010-07-15 08:46:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit heeft niet direct betrekking op uw drie belangrijkste dingen, dus stem me af als het moet, maar een groot voordeel van de Nexus One is dat het in werkelijkheid de Google-telefoon is en een voorkeursbehandeling krijgt wanneer deze komt met Android-updates.

In de VS tenminste, dragers die telefoons uitbrengen en subsidiëren, bepalen vaak welke software op de telefoon wordt geleverd en wanneer deze OS-updates krijgt, indien ooit. De N1, ontgrendeld en carrier-neutraal, heeft deze problemen niet. De HTC Desire heeft de Sense UI die nogal wat achterloopt op upstream Android-releases. Sommige mensen geven echter de voorkeur aan de Sense-gebruikersinterface boven de standaard Android-gebruikersinterface, dus daar moet een afweging worden gemaakt.

Nee, geen stem van mij - het is een goede reactie.
Ik hou echt van de HTC Sense-interface EN het feit dat ik de telefoon uit de doos met mijn laptop kan verbinden, dat was het grootste verkoopargument voor mij.
#3
+1
aaron
2010-07-15 14:07:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou gaan voor de HTC-wens. Je kunt het draaien op de 3,5G-netwerken van Telstra en de echte 21 Mbps-snelheid krijgen via 3G. De Nexus One wordt hier alleen online verkocht - dus voor onderhoud zou je een van de beperkte HTC-centra bezoeken. Als je een wens van Telstra koopt, krijg je reparatie / hulp enz. Bij elke Telstra-winkel. Ja, de nexus heeft momenteel een Android 2.2-update en de officiële HTC desire-upgrade zal pas in september zijn - maar er is al een onofficiële ROM voor 2.2 op de verlangen dat mensen rennen.

#4
  0
gyurisc
2010-07-20 10:29:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een HTC Desire en ik vind hem erg mooi, hij is vergelijkbaar met de Nexus. De twee dingen die ik mis, zijn de trackball en de Google-ervaring.

bedoel je twee?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...