Vraag:
Hoe koppelt u naar applicaties op de Android-markt?
Michael Paulukonis
2010-09-14 22:18:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bij het plaatsen van app-links gebruik ik altijd een link op Cyrket of AppBrain - omdat ik nergens een link naar kan krijgen in de officiële Android Market.

Maar ik heb wel enkele links gezien beschikbaar voor gebruik met Android zelf ('' market: // '' protocol):

  market: // details? id = de.schildbach.oeffi  

(zoals gezien @ Android Dev Studio)

Is het mogelijk om een ​​weblink te maken naar apps in de Market zodat een niet-Android-gebruiker kan linken naar de juiste Market-pagina in een niet-Android-webbrowser?

Deze vraag wordt gemarkeerd als duplicaat van een gesloten vraag, die op zijn beurt deze als duplicaat vermeldt (oneindige cyclus)!
Twee antwoorden:
#1
+12
Matt
2010-09-15 01:26:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je het hebt over het maken van een link die rechtstreeks naar de app op de markt op een Android-apparaat gaat, ja, voeg dan gewoon de pakketnaam toe aan de market: // details? id = of market: // search? q = pname: om de link te maken. In uw voorbeeld hierboven is de pakketnaam: de.schildbach.oeffi .

Als u de pakketnaam niet weet, kunt u deze ophalen van AndroLib. Het is vervelend omdat hun pagina's zo druk zijn, maar als je het niet kunt vinden, zoek dan gewoon op tekst naar "Pakketnaam."

Voor de duidelijkheid, dit linkformaat werkt alleen wanneer erop wordt geklikt en het Android Market-apparaat is ingeschakeld.


Update: Ja. U hebt nu toegang tot het volledige Android Market op de website en wanneer u de linkindeling gebruikt die daarvan vermeldt in zijn antwoord (met http: // market ...), worden gebruikers die erop klikken op hun telefoon, naar de app op de markt gebracht en gebruikers die erop klikken op internet, worden naar de marktpagina van de app geleid.

Bewerken: Nee. De Android Market is alleen toegankelijk op Android-apparaten (meer specifiek alleen Android-apparaten waarop Android Market is ingeschakeld).

Ik heb het oorspronkelijke bericht verduidelijkt.
Ik heb een nieuw antwoord toegevoegd. Denk je dat ik dit had moeten doen of mijn oorspronkelijke antwoord had moeten bewerken? En ja, ik zou deze vraag waarschijnlijk in meta moeten posten, maar ik kom te laat, zal het later doen.
Ik vind dat je je antwoord moet verfijnen als je de kans krijgt, en dan de extra moet verwijderen.
Het is een werk in uitvoering en we hebben er een uitstekend antwoord uit gekregen; bedankt!
#2
+4
therefromhere
2010-09-26 20:55:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is vermeldenswaard dat u het market: // -protocol niet hoeft te gebruiken - u kunt in plaats daarvan http://market.android.com/ wisselen van market://.

deze twee links zouden bijvoorbeeld hetzelfde effect moeten hebben:

Helaas is momenteel niet zo nuttig als het zou kunnen zijn, aangezien een niet-Android-browser gewoon een 404 krijgt van de http: // -link, maar ik kan me voorstellen dat als Google dat zou willen, ze je een nuttige pagina.

Zie de pagina Je applicaties publiceren in de Android-ontwikkelaarsgids voor meer details.

Ook zullen sommige websites (zoals deze blijkbaar) automatisch de eerste koppelen, maar niet de tweede.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...