Vraag:
Waar kan ik Android 2.2 voor HTC Desire krijgen?
gyurisc
2010-07-15 09:51:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoe kan ik versie 2.2 van Android op mijn HTC Desire krijgen en wanneer?

Vier antwoorden:
#1
+10
balpha
2010-08-01 20:50:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb zojuist de updatemelding ontvangen (merkloze Desire, Duitsland).

Dus het antwoord op "wanneer" is: nu.

@balpha, bedankt! Hoe heb je de melding ontvangen? Is dat een url die je hebt? Kun je het downloaden via wifi? - sorry voor de vragen. Ik werd gewoon heel opgewonden
@gyurisc gewoon een pop-up die zegt dat het er is en vraagt ​​of je via een verbinding wilt downloaden of alleen wanneer je bent verbonden met wifi (het is ongeveer 90 MB). Rest gebeurt automatisch, behalve een "klaar als je bent" -dialoog om de installatie te bevestigen.
heb je al je instellingen behouden?
Hoi! Het lukte me om het te forceren door naar Instellingen, Over de telefoon en vervolgens Systeemsoftware-updates te gaan. Daar heb ik nu een check gedaan en de update via wifi gedownload. Ik moest dit verschillende keren proberen omdat er stond dat de download beschadigd was. Ik heb aan het einde geluk gehad en de update is geïnstalleerd.
@Moak Het heeft al mijn instellingen behouden. Ik kon geen veranderingen in mijn setup opmerken, dus het is prima.
#2
+7
Kyle Cronin
2010-07-15 10:19:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De officiële Froyo-release voor de HTC Desire lijkt op handen te zijn. Hoewel het al meer dan drie weken geleden is sinds ze zeiden dat het binnen de komende twee zou komen, zou je meer geluk kunnen hebben met een onofficiële ROM.

Het artikel waarnaar werd gelinkt (en vele anderen elders die hetzelfde verhaal rapporteren) bleek onjuist te zijn. De informatie lijkt afkomstig te zijn van iemand die vrij laag is binnen HTC en was onnauwkeurig. De officiële verklaring is nu vrijgegeven volgens mijn andere antwoord.
#3
+5
Mark Hatton
2010-07-15 16:01:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De eerste gelekte informatie was "eind juni", maar dit bleek niet correct te zijn. HTC heeft nu een volledige verklaring vrijgegeven waarin staat dat de upgrade tijdens het derde kwartaal zal plaatsvinden (dus altijd tussen nu en eind september). Zie dit TechRadar-artikel voor meer informatie.

#4
+1
Alastair
2010-07-26 17:03:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hier is een goed artikel over het plaatsen van een aangepast 2.2 op je HTC Desire, ik heb uit eerste hand gehoord dat het werkte.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...