Vraag:
Zijn er bijwerkingen van het verwijderen van apps?
John
2010-07-19 12:28:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zijn er bijwerkingen van het installeren en verwijderen van veel apps op een Android-smartphone?

Zijn er met name dingen die niet worden opgeruimd waarvan ik op de hoogte moet zijn?

Gerelateerd: Worden de gegevens die aan een app zijn gekoppeld, gewist wanneer een app wordt verwijderd? http://android.stackexchange.com/questions/12320/is-the-data-associated-with-an-app-cleared-when-an-app-is-uninstalled
Twee antwoorden:
#1
+12
th3dude
2010-07-19 18:18:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogen geen grote bijwerkingen zijn. De meeste applicaties zijn redelijk goed in het opruimen van zichzelf.

Vaak zie je echter een map in de root van je SD-kaart vanuit een niet-geïnstalleerde app. Deze map is hoogstwaarschijnlijk gemaakt door de app om een ​​bepaald type gegevens extern op te slaan, of het nu gaat om downloads, back-ups, enz. Mogelijk moet u deze handmatig verwijderen als ze verschijnen. Gebruik een bestandsbeheerder om af en toe door uw SD-kaart te bladeren.

Er zijn apps zoals [NoDir] (https://play.google.com/store/apps/details?id=timebrain.nodir&hl=nl) die je helpen bij het opschonen van lege mappen .. kan handig zijn.
#2
+1
Lie Ryan
2011-10-20 09:12:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Afgezien van de SD-kaart, kan het zijn dat als de applicatie verbinding maakt met een server om zijn service te verlenen, gegevens op de server worden opgeslagen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...