Vraag:
Hoe kan ik apps kopen uit niet-ondersteunde landen?
JaanusSiim
2010-09-14 01:20:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat kunt u doen als u zich in een land bevindt dat nog steeds geen betaalde apps ondersteunt? Voeg ook oplossingen toe voor niet-geroote gebruikers.

Dit helpt u momenteel niet, maar het lijkt erop dat Paypal mogelijk is geïntegreerd in Android Market: http://www.downloadsquad.com/2010/08/18/paypal-rushes-in-to-save-android-market /
Zie ook: [Hoe kan ik regionale beperkingen in de Android Market omzeilen?] (Http://android.stackexchange.com/questions/12538/how-can-i-circumvent-regional-restrictions-in-the-android-market )
Vier antwoorden:
#1
+12
Louis Rhys
2010-09-14 07:27:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vereisten

  • een Google Checkout-account met geldige creditcard (dit heeft geen landbeperkingen)
  • prepaid simkaart van ondersteund land (voor mij pre-paid Drie UK SIM werkte prima)

Stappen voor aankoop

  • voeg de pre-paid SIM
  • voer Google-account in dat is gekoppeld aan Google Checkout (account wordt gevraagd vanwege SIM-wijziging)
  • maak verbinding via wifi
  • koop de gewenste applicatie
  • gewoon downloaden en installeren

Vragen

Hoe zit het met roaming? kosten? In de regel werken prepaid simkaarten niet in andere landen, dus de enige manier om op de markt te surfen en applicaties te downloaden, is verbinding maken via wifi.

Waarom is een simkaart vereist? Market detecteert uw locatie op basis van het thuisland van de simkaart. Door een simkaart uit een ondersteund land te gebruiken, vervalst u in feite uw locatie.

Is het niet vereist dat een Google Checkout-account of creditcard zich in een ondersteund land bevond? Het lijkt erop dat niet. Voor mij bevonden deze zich allebei in Estland en alles verliep zonder problemen.

Wat als de applicatie een rare kopieerbeveiliging gebruikt die hem op een specifieke simkaart vergrendelt? Zou de app dat niet doen? stoppen met werken als de echte simkaart is ingewisseld? Om dit soort kopieerbeveiliging bij het vergrendelen op de verkeerde simkaart te voorkomen, is de eenvoudigste optie om de download te annuleren nadat de aankoop is voltooid. Verwissel de echte simkaart en voltooi de download. Als er een soort simcontrole is, kan dit alleen worden gedaan nadat de installatie is voltooid.

Waar kan ik een prepaid simkaart krijgen? Controleer eBay :) Daar is geen echt krediet vereist op de simkaart, dus deze zouden behoorlijk goedkoop moeten zijn.

--credit: de poster zelf (JaanusSiim)

Dit antwoord is vele jaren oud.Kan iemand bevestigen of het nog steeds werkt?
#2
+7
GAThrawn
2010-08-20 15:02:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor geroote telefoons:

Er is een app genaamd Market Enabler waarmee u kunt vervalsen welk land en welke provider u gebruikt wanneer u door de markt bladert, zodat u kunt gemakkelijk door markten van andere landen of providers bladeren. als je dit gebruikt, zou je in staat moeten zijn om verbinding te maken met andere Europese markten (ik weet niet in welk land je bent, maar veel Europese markten zoals het VK staan ​​betaalde apps toe, je hoeft daarvoor niet naar de VS te gaan).

Voor Market Enabler moet de telefoon worden geroot en dit werkt alleen voor het kopen van apps die ze niet verkopen
Je kunt sowieso geen apps verkopen op een Android-telefoon.
#3
+5
Dan Dyer
2010-08-21 01:29:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat je een creditcard nodig hebt met een factuuradres in de VS (of een ander ondersteund land).

In Europa kunnen apps worden gekocht door gebruikers in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland , Italië, Nederland, Spanje, het VK en Zwitserland.

Hopelijk wordt het aantal ondersteunde landen verhoogd wanneer Google de schijnbaar aanstaande marktverbeteringen aankondigt. De recente wijziging van de algemene voorwaarden om facturering via provider mogelijk te maken en geruchten over PayPal-ondersteuning suggereren dat er in de nabije toekomst nieuwe betalingsopties zullen zijn, mogelijk voor landen waar Google Checkout momenteel niet beschikbaar is.

Als je kunt de officiële markt niet gebruiken die je zou kunnen gebruiken AndAppStore, SlideME of een van de andere appstores van derden. De app-selectie en het gebruikersbestand is echter aanzienlijk verminderd.

#4
  0
anand3210
2014-10-26 14:21:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt Entropay ook gebruiken voor het verkrijgen van een virtuele kaart om betalingen in Google Play Store te doen, waar u ook bent. Ik heb games en apps voor mijn Moto X kunnen kopen met de virtuele kaart van Entropay, aangezien ik in India woon en de Google Play Store mijn bankpas niet accepteert.

Met dank aan de heer Narendran voor het delen van dit info. https://android.stackexchange.com/a/65739/77738Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...