Vraag:
Alternatieven voor de Android Market
Rich Seller
2010-07-21 13:53:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogelijk duplicaat:
Wat zijn de alternatieve Android-app-markten?

Ik heb problemen gehad het downloaden van betaalde applicaties van de Android Market en het lijkt erop dat ik niet de enige ben. Ik heb mijn account correct ingesteld (ik ben gefactureerd) maar de download blijft hangen op "Creditcard autoriseren ...". Ik heb geprobeerd te annuleren en opnieuw op te starten, maar zonder succes. Ik zie dat sommigen in de gekoppelde thread het werkten nadat ik het 's nachts had laten staan, ik liet de mijne langer dan een dag aan en nog steeds geen plezier.

Voor de specifieke app die ik was nadat ik hem vond op slideme.org, maar hun selectie is zeer beperkt. Ik ben op zoek naar andere sites waarop ik betaalde apps kan kopen met een uitgebreide selectie.

U kunt het beste uw probleem verhelpen. Alternatieven zullen je teleurstellen. Probeer uw Market-cache te wissen (via het menu Instellingen> Toepassingen> Alle toepassingen) om te zien of dat helpt.
bedankt voor de suggestie, maar zie mijn opmerkingen over enkele van de antwoorden, ik heb verschillende varianten zonder succes geprobeerd.
U kunt proberen uw creditcard te verwijderen uit Google Checkout en deze opnieuw toe te voegen.
Drie antwoorden:
gyurisc
2010-08-03 09:52:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik AppBrain.com en ben er blij mee.

AppBrain verwijst gewoon door naar Android Market voor downloads en aankopen. Het werkt net als een catalogus, niet als een volledige Market.
Android Quesito
2012-01-23 14:14:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het enige concurrerende, krachtige marktalternatief dat beschikbaar is, is Amazon AppStore. Het biedt dagelijks een gratis betaalde app. Het enige minpuntje is dat het beschikbaar is voor slechts enkele landen. Maar deze beperking kan gemakkelijk worden omzeild (Google it).

Nog een alternatief dat het bekijken waard is:

  1. SlideME
  2. AndroidPIT AppCenter
  3. GetJar
shimonyk
2010-08-03 03:48:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Door het onderliggende probleem te beantwoorden in plaats van het symptoom, had ik hetzelfde probleem met de markt. Het bleek een probleem te zijn met Google Talk.

Start de Google Talk-applicatie, log in, log uit en sluit de applicatie. Ga naar de markt, annuleer alle downloads die in behandeling zijn en start de download opnieuw.

Even een korte opmerking over Google Talk. Volgens Gina Trapani op This Week In Google een paar weken geleden, is de Google Talk-service niet zoals de meesten zouden aannemen dat het de berichtenservice is, maar in feite de service die terug naar Google pingt met je telefoonaanwezigheid op het netwerk. Het is ook wat de push van Google ontvangt bij elke app om te installeren, aangezien deze worden gedaan via push in plaats van pull.
Bedankt voor de suggestie, maar ik heb herhaaldelijk variaties geprobeerd op "het uit en weer inschakelen". Dit omvat het verwijderen en opnieuw toevoegen van mijn gegevens, aan- en afmelden en daadwerkelijk opnieuw opstarten. Ik begrijp dat het probleem is met de autorisatieserver van Google en het is een geluk van de trekking als uw aankoop is geautoriseerd, zie de eerste link in mijn bericht.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...