Vraag:
Hoe gebruik ik GPS / Maps zonder internetverbinding?
Nicolas Raoul
2010-07-16 11:43:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een manier nodig (mogelijk een applicatie van een derde partij) waarmee ik kaarten en gps kan gebruiken zonder internetverbinding.

Ik gebruik het niet met de auto, alleen om in steden te wandelen. Het zou leuk zijn als ik alle gegevens met betrekking tot een bepaalde stad zou kunnen kopiëren voordat ik er naartoe ga voor toerisme.

De Google Maps-app slaat kaarten niet betrouwbaar op, dus het is riskant om erop te vertrouwen zonder een internet verbinding.

ik heb alleen een locatie nodig zonder internet, kan dit op gps? ik had het getest, maar ik kan het niet krijgen.
** Bewerken op 2016/10/30: ** Op 2016/10/30 gaf de [website] van Mapdroyd (http://wiki.openstreetmap.org/wiki/MapDroyd) aan dat het niet langer werkte.
Twaalf antwoorden:
#1
+24
bmaupin
2011-05-15 03:45:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Opmerking: veel van deze applicaties gebruiken kaartgegevens van een echt cool gratis kaartproject genaamd OSM ( OpenStreetMap), waaraan iedereen kan bijdragen. OSM is voortdurend aan het verbeteren, maar op veel gebieden kan het ontbreken van informatie zoals huis- / gebouwnummers.

Gratis:

Betaald:

  • CoPilot Live Premium: VS, elders
    • CoPilot Live is een erg leuke, complete app, waarmee je kaarten kunt downloaden voordat je tijd en gebruik GPS offline. Ik heb het uiteindelijk gebruikt omdat de Amerikaanse versie zo goedkoop was in vergelijking met de andere betaalde navigatie-apps, maar ik ben erg tevreden over de kwaliteit, functies, klantenondersteuning en gratis app- en kaartupgrades. Het heeft alle functies die ik zou willen hebben in een GPS-app, met als enige minpunt dat je een betaald abonnement voor verkeersgegevens moet hebben (de betaalde app bevat een gratis abonnement van een jaar), en je moet nieuwe kaarten kopen als je buiten het door u gekochte gebied reizen.
  • Andere betaalde apps die ik niet heb gebruikt:

Hier vindt u gedetailleerde recensies van veel Android GPS-apps: Android Sat Nav-apps

+1 voor het vermelden van OpenStreetMap en OsmAnd. '-)
Er ontbreekt nog een geweldige op OSM gebaseerde offline kaarttoepassing: Maps.me. Het was vroeger commercieel, maar is nu volledig gratis. Het heeft alle basisfuncties die ik nodig heb (lokale kaarten, snelle weergave, bladwijzers + tracks). http://maps.me/en/home
#2
+14
ripper234
2010-12-17 07:58:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Google Maps 5.0 ondersteunt nu de offline modus!

U heeft niet veel controle over de kaarten in de cache in de offline modus. En houd er rekening mee dat u mogelijk een oudere versie vooraf op uw apparaat heeft geïnstalleerd en dat de update naar 5.0 niet automatisch wordt aangekondigd. Zoek gewoon op de markt ...
Bovendien wordt de offline cache automatisch na 30 dagen verwijderd.
@Robert - wtf? Waarom? Dat is jammer dat je het niet kunt configureren.
Niet echt. U kunt een klein gebied in de cache opslaan, maar alleen de wegen, geen plaatsen, en het wordt na een paar weken verwijderd en u kunt het alleen handmatig synchroniseren, en het werkt niet met navigatie, enz. Enz. Onthoud dat Google ligt in bed met de telefoonmaatschappijen en hun dataplannen.
Het lijkt erop dat er licentieproblemen zijn met de kaarten. Ik ben erin geslaagd om offline kaarten van Parijs en België te gebruiken, maar dat is niet mogelijk voor Brazilië en Spanje.
#3
+11
Alisdair W
2010-07-22 20:18:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb nog geen kans gehad om het zelf te proberen, maar ik heb goede dingen gehoord over Maverick:

Maverick voor Google Android - Code Sector

Er is zowel een beperkte gratis als een betaalde versie.

Ik heb zelf niet veel geluk gehad met Maverick.
Ik vind het leuk dat de in het cachegeheugen opgeslagen kaarten niet verdwijnen zoals Google Maps '. Er is geen manier om alle kaarten voor een gebied te downloaden, dus je moet op verschillende zoomniveaus door het gebied navigeren voordat je gaat.
Ik gebruik Maverick de hele tijd voor auto- en wandelnavigatie, met meerdere GB aan offline kaarten. Maverick en Mobile Atlas Creator moesten allebei het downloaden van Google Maps uitschakelen vanwege juridische bedreigingen door Google, maar u kunt nog steeds een oude versie van beide gebruiken.
nieuwe versies van Maverick werken prima als u zelf kaarten downloadt en in de juiste map plaatst. een paar jaar geleden heb ik daar een [uitleg] (http://lazydroid.com/2010/07/howto-offline-maps-with-maverick-from-code-sector/) over gemaakt.
#4
+4
Nicolas Raoul
2014-04-03 07:55:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik nu OsmAnd.

Het slaat OpenStreetMap -kaarten op in het telefoongeheugen.

OsmAnd gebruikt een vectoriële formaat, wat betekent dat het veel informatie kan opslaan zonder al te veel ruimte in te nemen, en zichtbaar is in alle zoomfactoren.

U kunt de gewenste kaarten downloaden, bijvoorbeeld Italië, Bolivia of een ander land / region.

OsmAnd

Gratis, open source.

#5
+3
Andrew Brown
2010-10-04 22:11:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor Engeland en een groot deel van Europa is ViewRanger geweldig. Ondersteunt Ordnance Survey en andere officiële kaarten; ook enkele open stratenkaartprojecten. Maar het is absoluut wat ik zou gebruiken - en doen - als ik met een telefoon wandel. voor Android - ViewRanger

#6
+3
DrAl
2011-10-04 01:26:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik regelmatig Locus. Het heeft niet veel op het gebied van navigatie-ondersteuning (hoewel ik denk dat dit in de maak is), maar voor off-road en off-line gebruik is het fantastisch.

Het maakt het downloaden van kaarten voor off-road gebruik mogelijk. -linegebruik, ondersteunt SQLite- en GEMF-kaarten, die grote kaarttegels (2GB limiet voor SQLite, geen realistische limiet voor GEMF) tegelsets op uw SD-kaart mogelijk maken zonder veel ruimte te verspillen. Het ondersteunt ook vectorkaarten en bitmapkaarten (meer dekking, minder schijfruimte). Het heeft een erg goede interface en wordt goed ondersteund.

Er is een gratis versie met advertenties die het downloaden van kaarten in de app niet ondersteunt (denk ik), hoewel je je pc kunt gebruiken om de kaarten te downloaden. De betaalde versie is niet duur.

Dat klinkt allemaal overdreven gloeiend, dus ik moet benadrukken dat ik niet de ontwikkelaar ben en geen affiliatie heb; gewoon een heel gelukkige gebruiker!

#7
+2
Nathan
2010-09-23 02:11:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heb je BackCountry Navigator geprobeerd?

BackCountry Navigator

Het heeft topokaarten, open wegenkaarten en luchtfotografie.

Het heeft een 16 dagen demo en een betaalde licentie.

#8
+2
Adobe
2013-10-06 14:18:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heeft u Maps With Me geprobeerd? Het heeft een lite (gratis) versie en maakt het mogelijk kaarten te downloaden voor offline gebruik. Het is ook erg snel: in mijn ervaring is OsmAnd veel langzamer, zelfs met gedownloade kaarten, hoewel het meer informatie laat zien.

#9
  0
pesche
2011-01-30 05:38:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink
Met

Maps (-) kunt u kaarten opslaan voor offline gebruik vanuit OpenStreetMap, OpenCycleMap en Google Maps.

#10
  0
System Down
2011-10-04 23:39:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als u op zoek bent naar Noord-Amerikaanse kaarten (en ook naar Europese kaarten), dan kan ik CoPilot Live aanbevelen. Het is echter niet gratis.

#11
  0
Bharath Muralidhar
2014-04-03 06:19:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Misschien wilt u Sygic gebruiken als u zich in India bevindt. Het wordt geleverd met gratis kaarten.

#12
  0
myneur
2016-09-11 01:52:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mapy.cz is de gemakkelijkst te gebruiken app en kan nu alle inhoud van de hele wereld downloaden naar offline in vectoren (wat kleinere bestanden betekent).

Het is zowel voor steden als voor toerisme. Voor navigatie heeft het momenteel een netwerk nodig, maar ze beweren dat ze het ook offline zullen halen.

Het is gratis. De wereld wordt gedekt door een geweldige weergave van OpenStreetMap. Tsjechië heeft zijn eigen (grote) cartografische gegevens.

screenshot Mapy.czDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...