Vraag:
Hoe kan ik een contactpersoon van de ene Android naar de andere sturen?
Benjamin Pollack
2010-07-16 21:38:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoewel ik Delen kan kiezen door een contactpersoon in de contactenlijst van mijn Droid, lijkt de Droid aan de andere kant de resulterende bijlage niet te kunnen openen of er echt iets mee te doen als ik deze via Gmail ontvang of de normale e-mailclient. Mis ik iets? Hoe importeer ik wat ik heb gedeeld?

Vijf antwoorden:
#1
+5
desolat
2010-07-22 00:57:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is een app genaamd Hoccer waarmee willekeurige gegevens (contacten, afbeeldingen, links, ...) kunnen worden overgedragen door gebaren te maken met je telefoon. Het werkt ook met de iPhone, maar de app moet natuurlijk op beide apparaten zijn geïnstalleerd.

#2
+5
RevBingo
2010-07-22 14:11:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is een bekend probleem dat Android (in ieder geval vóór 2.2) het importeren van .vcf-bestanden via e-mail of sms niet ondersteunt, zie http://code.google.com/p/android/issues/detail ? id = 3537

Het lijkt echter te werken in Froyo op mijn Nexus One bij het importeren vanuit e-mail. Voor zover ik weet, wordt dit nog steeds niet via sms verzorgd, en de bovenstaande thread suggereert dat het ook niet werkt voor downloads in de browser.

Verbazingwekkend genoeg, nog steeds waar, denk ik, voor Android 6.0. Issue 3537 werd gemarkeerd als een duplicaat van 2412, wat "Obsolete" is zonder een oplossing die ik bij een snelle inzage heb opgemerkt. Hoe gaat het? https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=2412
#3
+5
Donn Felker
2010-07-23 01:03:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als beide droids zich in dezelfde kamer bevinden, is het volgende van toepassing: u kunt zowel Barcode Scanner installeren als op uw apparaat, het contact openen, op delen tikken en vervolgens op Barcodescanner tikken. Dit genereert een QR-code. Open op de andere telefoon de barcodescanner-app en scan de QR-code. Het tweede apparaat kan het contact toevoegen via de gescande QR-code via de knop Toevoegen als contact nadat de scan met succes is voltooid.

#4
+1
gary
2010-12-14 10:10:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is ook Bump.

Bump ™ maakt het delen van foto's, contacten en apps met mensen net zo eenvoudig als je telefoons tegen elkaar stoten.

HOE BUMP ™ TE GEBRUIKEN: 1) Open Bump ™ op beide telefoons 2) Terwijl u de telefoons vasthoudt, stoot u uw handen zachtjes tegen elkaar 3) Bevestig de uitwisseling

Ook compatibel met iPhone!

#5
  0
Roger C S Wernersson
2010-12-14 11:39:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een Sony Ericsson Xperia X10 en terwijl ik een contact bekijk, druk ik gewoon op de menuknop, Visitekaartje verzenden en kies tussen Bluetooth, Gmail, SMS of Moxier Mail (Exchange Client denk ik).

Ik heb contacten heen en weer gestuurd tussen mijn Android-telefoon en mijn Palm-telefoon. Ik heb geen twee Android-telefoons, maar ik begrijp niet waarom het niet zou werken.

Voorheen gebruikte ik 1.6, die volledig compatibel was met al mijn contacten op mijn oude Palm-telefoon, maar sinds upgraden naar 2.1 werkt niet zo goed als ik had gehoopt.

Dus geen software om te installeren, werkt voor mij direct uit de doos.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...