Vraag:
hoe word je gewekt door een sms te ontvangen met een Android-telefoon?
Ronald Pottol
2010-07-17 09:49:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben soms bereikbaar en ontvang sms en e-mail van onze systemen. Ik moet erdoor gewekt worden, maar op dit moment gebeurt dat niet.

Ik gebruik Locale en de Locale "Inbound SMS" plug-in, maar die lijkt nog niet te werken (met een testaccount gaat het niet volledig luid en alternatieve beltoon).

De afzender is een e-mail naar sms gateway die uniek is en altijd hetzelfde, de berichten beginnen met dezelfde woorden .

Ik zou graag willen dat het zoiets doet als dat een nummer luid begint te spelen.

Het zou ook fijn zijn als het verstandig zou zijn om 200 pagina's in 10 minuten te krijgen (waarschijnlijk schakel Locale ).

Android 1.6 ingeschakeld op T-Mobile G1. Ik zou het zo nodig kunnen rooten, maar liever niet.

Tips of gedachten?

Zes antwoorden:
#1
+4
Ronald Pottol
2010-07-18 22:30:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ging met Tasker, het is een beetje goedkoper (vooral als je je realiseert dat je er minder snel plug-ins mee nodig hebt, hoewel het wel locale plug-ins kan gebruiken lijkt het), het is lastiger om aan de slag te gaan, maar voor een veel breder scala aan opties dan Locale.

Dus als het een sms ziet binnenkomen met "PROBLEEM" in het onderwerp, zet het de muziekweergave op het maximale volume en begint dan een nummer in een lus af te spelen, totdat je op de stopknop klikt. Ik moet de functie toevoegen om een ​​paar minuten niet opnieuw te activeren (om het overstromingsprobleem op te lossen).

Ik heb de webpagina Setting Profiles bekeken, maar heb het niet geprobeerd.

Ik zou het waarschijnlijk zo instellen op basis van het nummer van de afzender. in plaats van de tekst, want anders zou mijn familie die mij een bericht stuurde om hulp met hun pc te vragen, het probleem kunnen veroorzaken
#2
+3
Erik Neu
2010-08-05 01:55:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tasker is ongetwijfeld een krachtig antwoord op deze en VEEL andere wensen, dus u heeft waarschijnlijk uw behoefte opgelost. Ik zal er gewoon aan toevoegen, een goede oplossing voor deze specifieke behoefte zou Where's My Droid zijn. Het is een gratis app, gericht op het vinden van een zoekgeraakte telefoon. Maar het zou ook voor deze use case werken, met de uitzondering dat u geen aangepaste beltoon kunt selecteren.

O, goede gedachte, ik had niet aan zo'n programma gedacht. Ik zal even kijken.
#3
+3
Locale Support
2011-01-30 22:24:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben de ontwikkelaar van Locale.

Dit kan worden bereikt met Locale, met een kleine aanpassing aan de huidige setup.

Zoals de huidige beschreven, heb je een race-conditie: Locale verhoogt het volume, maar pas nadat Android de melding al heeft gepost, dus de volumeverhoging lijkt geen effect te hebben.

Om dit correct te laten werken, probeert u de Locale Notification Plug-in om een ​​aparte melding wanneer het sms-bericht binnenkomt. De meldingsplug-in heeft een optie "forceer volume" die het volume hoger zet en ervoor zorgt dat de melding wordt gehoord.

#4
+2
Sparx
2011-01-08 22:14:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Waarom niet gewoon Handcent SMS gebruiken en een aangepaste "luide" beltoon configureren voor die specifieke afzender. je kunt de app ook configureren om de waarschuwing elke X minuten te herhalen, zodat je eraan herinnerd wordt totdat je de waarschuwing negeert.

Open in Handcent de gespreksreeks die je wilt aanpassen en klik op het personalisatiepictogram (in de bovenste balk, rechts van de naam van de persoon). je kunt dan een ander meldingspictogram / beltoon / trilpatroon en LED-instellingen instellen (als je apparaat er een heeft).

#5
+1
ale
2011-01-08 08:09:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb onlangs een tip gezien: je kunt je wachtwoordzin " Where's My Droid?" instellen op de string die je verwacht. Dat zal het apparaat van stille modus veranderen en naar het maximale volume gaan.

#6
  0
Rich Seller
2010-07-17 15:29:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt proberen instellingsprofielen te gebruiken. Hiermee kunt u enkele contactgroepen aanwijzen, zodat het volume hoger wordt wanneer ze bellen. Ik weet niet zeker of dit ook werkt met sms of e-mail, maar er zijn veel activeringsregels die kunnen worden gecombineerd om aan uw behoeften te voldoen.

Als u geen zin heeft om te betalen, is er een 'Lite'-versie waarmee u een enkel profiel kunt definiëren. Dat is misschien genoeg voor uw behoeften.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...