Vraag:
Android installeren op iPhone 3G
Pablo Santa Cruz
2010-07-22 18:33:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogelijk duplicaat:
Kan ik Android installeren op mijn niet-Android-apparaat?

Ik heb gelezen ergens dat iemand erin slaagde Android op een iPhone 3G te laten draaien. Is er een eenvoudige tutorial over hoe je dat moet doen?

Het is alleen voor testdoeleinden.

Bedankt!

Drie antwoorden:
#1
+10
esm
2010-07-22 23:56:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn volledige installatie-instructies voor de beoordelaar op de wiki voor het hoofdproject:

http://www.idroidproject.org/

Ook, terwijl u zei dat het alleen voor testen is, kan ik niet genoeg benadrukken hoe "bèta" dingen er nu zijn; dit is nog niet in een staat die geschikt is voor eindgebruikers, en zal redelijkerwijs niet zijn totdat het energiebeheer is voltooid. "Easy install tutorial" en "Android op iPhone" gaan (op het moment van schrijven) nog niet goed samen.

Je zult de meest bruikbare resultaten behalen met Android 1.6; terwijl 2.2 (Froyo) builds momenteel beschikbaar zijn (en ik voer het vandaag uit), zul je merken dat het een aanzienlijke hoeveelheid flux is, met grote stukken basisfunctionaliteit die er nog niet zijn.

Voor extra vragen of om te zoeken naar veelvoorkomende problemen, de iDroid-forums en het IRC-kanaal (#iphonelinux op irc.osx86.hu) zijn een goede plek om te controleren.

#2
+4
Jon
2010-07-22 18:38:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit artikel over de pc-wereld leidt je er voornamelijk door

http://www.pcworld.com/article/196595/how_to_install_android_on_your_iphone.html

#3
+1
GAThrawn
2010-11-16 03:26:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het lijkt erop dat een nieuwe app met de naam Bootlace zojuist is uitgebracht voor de iPhone 2G en 3G, waardoor het een ongelooflijk eenvoudige reeks klikken is om Android 2.2 op een 3G. Het enige dat je nodig hebt, is een gejailbreakte iPhone, en Bootlace doet de rest voor je.

Zie de eerste link voor een stapsgewijze zelfstudie.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...