Vraag:
Hoe voeg ik opmerkingen toe aan een app in Market?
keithjgrant
2010-09-14 21:57:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apps op de markt hebben veel opmerkingen en recensies. Hoe voeg ik mijn eigen beoordeling en commentaar hieraan toe?

Drie antwoorden:
#1
+5
gary
2010-09-14 22:25:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Navigeer naar Market, selecteer Menu> Downloads en u ziet de lijst met apps op uw telefoon. Let op het gedeelte Mijn beoordeling, waar u een ster kunt geven en commentaar kunt geven op de app.

u hoeft niet echt in de "Downloads" -sectie te zijn om opmerkingen toe te voegen - zolang u maar naar de app navigeert. Maar "Downloads" is de gemakkelijkste manier om alles te vinden wat u ... hebt gedownload.
#2
+3
Michael Paulukonis
2010-09-14 22:34:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zodra u een applicatie daadwerkelijk heeft geïnstalleerd, opent u deze in de Market en de sectie "Mijn recensie" verschijnt. U kunt deze een waardering van 1-5 sterren geven en vervolgens opmerkingen indienen.

alt text

Als je de app niet hebt geïnstalleerd (of hebt verwijderd), kun je alleen reacties bekijken (of markeren als spam).

Zie ook: Beleid voor het plaatsen van reacties op de markt.

#3
+2
idbrii
2010-12-02 08:10:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor de duidelijkheid: je kunt pas een opmerking aan een app toevoegen als je deze hebt beoordeeld (van 5 sterren). Je kunt een app pas beoordelen als je deze hebt geïnstalleerd.

Zodra je een app hebt geïnstalleerd en beoordeeld, kun je reageren. (Zelfs als u de app niet meer heeft geïnstalleerd.)Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...