Vraag:
Wat zijn de alternatieve markten voor Android-apps?
Captain Toad
2010-09-14 05:15:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoeveel concurrerende Android-markten (behalve de Play Store zelf) zijn er en zijn ze goed? Welke gebruik je en waarom?

Achttien antwoorden:
#1
+107
Stefano
2011-02-04 14:47:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn eigenlijk verschillende alternatieven voor de 'officiële' Google Android-markt (ook bekend als Play Store).

Persoonlijk vind ik het leuk om naar nieuwe apps te zoeken vanuit mijn pc-browser, en iets minder vanaf mijn telefoon. De meeste (alle?) Markten bieden tegenwoordig beide aan, via een speciale telefoon-app die je moet installeren, behalve de officiële die er al is.

Tot, wel, gisteren, de 'officiële' markt zou niet beschikbaar zijn geweest vanaf uw pc (dat wil zeggen: op een pc-webbrowser). Nu is het, met een nette push-to-your-phone one click installatie die een van de voordelen van de concurrentie wegneemt (zie AppBrain). De alternatieve markten hebben echter nog steeds hun eigenaardigheden. Ik zal een korte samenvatting maken, maar verwacht niet dat alle verschillen naar voren komen. Sommige markten (bijv. AndSpot) bieden gebruikers geen erg specifieke functies, maar probeer ontwikkelaars te verzamelen door geavanceerde functies aan te bieden, zoals eenvoudige statistieken.

 • Amazon AppStore : laatste grote inzending. beperkingen van landen; catalogus ziet er veelbelovend uit met enkele (exclusieve?) goedbetaalde apps; biedt ook speciale aanbiedingen en dagelijkse freebies. Zeker de moeite van het bekijken waard
 • AppBrain : gemaakt om u Android Market-applicaties rechtstreeks vanuit uw pc-webbrowser te laten installeren, stelt u ook in staat om nieuwe apps te ontdekken op basis van op degene die je hebt. Het is een meta-store (mijn favoriet vóór de officiële marktupdate)
 • APKPure : geen registratie nodig om het te gebruiken
 • SlideME : ze bieden applicaties aan nichemarkten, op basis van geografische locatie, betaalmethode of zelfs soorten applicaties die gebruikers kan niet vinden in traditionele kanalen
 • Samsung Apps (moet zijn geïnstalleerd op Samsung Galaxy-apparaten, anders kun je geen dit): Samsung app store, waarvoor je natuurlijk een Samsung Android-apparaat moet hebben
 • F-Droid ze distribueren FOSS open source-pakketten die worden gecontroleerd en geverifieerd om ervoor te zorgen dat de code geen kwaadaardige delen bevat.
 • GetJar : mijn laatste ontdekking. Heel veel apps, en ze hebben gratis speciale ("GOUD") commerciële apps. Uitermate interessant platform voor ontwikkelaars, aangezien ze marketing- en PS-activiteiten lijken te bieden die boven het gemiddelde liggen!
 • TorrApk : het is gratis en wordt alleen verspreid gratis Android-apps via hun apk-bestanden. Als u een ontwikkelaar bent, kunt u uw account krijgen en uw apps publiceren. ( NB. Ik weet echter niet zeker hoe legitiem de apps zijn )
 • appsfire : was vroeger weer een andere app voor het ontdekken van officiële markttoepassingen (iOS / Android), nu een app-reclamebureau.

Ik zal eraan toevoegen dat er nu ook een markt is voor Apps voor volwassenen; en veel recensie- / forumsites zullen linken naar een of meer van deze markten, bijvoorbeeld AndroidTapp of AndroidPit AndroLib.

Ik raad je aan op een aantal van deze links te klikken en zelf te zien of de look / applicaties bij je stijl passen!

Dankzij verschillende bronnen, in het bijzonder deze thenextweb.com artikel en veel andere stackexchange-bewerkingen!

Voor nooit-eindigend geheugen zijn de volgende niet langer beschikbaar:

 • AndSpot : gericht op een app voor het delen en ontdekken van apps
 • Handango door appia.com : een enorme, platformonafhankelijke (Symbian / Android / Java / Winmobile ...) markt
 • aproov s>: een heel andere weblook. Registreer om te downloaden via een specifieke telefoon-app.
 • MobiHand OnlyAndroid : meer gericht op (dure) betaalde apps, maar biedt kortingen en gratis deals
#2
+79
danivovich
2010-09-14 05:18:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik AppBrain omdat het een leuke site is en het heel gemakkelijk maakt om apps op mijn telefoon te installeren. Bovendien merk ik dat veel bloggers die apps beoordelen, links naar de AppBrain-pagina voor de app in hun berichten plaatsen. Dit maakt het heel gemakkelijk om iets te markeren voor installatie terwijl ik achter mijn computer de blogposts aan het lezen ben, en het vervolgens te installeren wanneer ik de kans krijg.


Bewerken door Izzy:

AppBrain biedt een alternatieve (en veel schonere) interface voor de Google Play Store, die verschillende voordelen biedt:

 • zoekresultaten zijn veel minder beperkt (30 pagina's à 10 apps = 300 resultaten, veel meer dan Play-aanbiedingen)
 • zoekresultaten geven mogelijke spam, aanstootgevende en anderszins schadelijke apps "grijs". Je kunt ze echter nog steeds zien, maar het is vrij duidelijk wat je moet overslaan.
 • De pagina met app-details geeft de belangrijkste details in één oogopslag. Het is gemakkelijk om te zien welke toestemmingen worden gevraagd. En als die 'potentieel gevaarlijke combinaties' vormen (bij AppBrain 'zorgen' genoemd), wordt dat automatisch aangegeven door een waarschuwingsteken op het tabblad machtigingen.
 • Met hun app (een alternatief voor de Playstore-app) kun je sla enkele (of alle) updates per app over, waardoor uw lijst met updates die in behandeling zijn behoorlijk schoon blijft.

Voor de installatie wordt u doorgestuurd naar Google Speel. In het verleden had AppBrain hiervoor een aparte app, de "Fast Web Installer" genaamd, maar helaas werd deze app door Google verboden. Dus zelfs voor batchupdates wordt de Playstore-app nu voor elke app afzonderlijk geopend (niet AppBrains-fout).

AppBrain App AppBrain App AppBrain App
AppBrain App Market (bron: AppBrain; klik op afbeeldingen voor grotere varianten)

Toch beschouw ik hun website als een veel beter alternatief voor de Google Play -website - en hetzelfde geldt voor hun app, hoewel deze je voor installaties moet omleiden zoals beschreven hierboven.

Als het een "schonere interface" is om te spelen, hoe is het dan een alternatief?
Als het doorverwijst naar Google Play, heeft het geen zin om de winkel meer te hebben!
#3
+58
Amanda
2011-03-25 23:29:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik F-Droid, een kleine opslagplaats gericht op gratis en open source-tools. Niet alles omvattend, maar een van de weinige die expliciet is over het tonen van de licentie voordat je een app downloadt.


Bewerken door Izzy:

F-Droid is een klein, maar uitstekend alternatief voor Google Play. Hoewel het slechts ongeveer 1.200 apps 1 in zijn hoofdrepository biedt, zijn ze meestal van hoge kwaliteit. Ter vergelijking: dit zijn enkele voordelen die het heeft ten opzichte van de Playstore:

 • Apps zijn OpenSource, wat betekent dat ze allemaal gratis zijn (om de ontwikkelaars te ondersteunen, zijn er donatieknoppen op elke app-pagina)
 • F-Droid compileert de pakketten van de bronnen. Dit voegt een beveiligingsniveau toe, omdat het ervoor zorgt dat er niets "binnengeslopen" is. Het nadeel is dat je apps niet eenvoudig kunt cross-updaten tussen de F-Droid-hoofdrepository en andere bronnen.
 • Als je de bronnen zelf compileert, gooien ze ook vaak 'binaire blobs' en ander onvrij materiaal weg ( dwz inclusief modules van propriëtaire bronnen). In veel gevallen betekent dit dat de advertentiespullen worden verwijderd. Dit verhoogt weer de veiligheid (en privacy). Maar in sommige gevallen heeft het het nadeel dat sommige functionaliteit wordt verbroken, als het verwijderde onderdeel b.v. dingen die specifieke Google-services mogelijk maken, zoals kaarten.
 • Naast de hoofdrepository biedt F-Droid verschillende andere 2 . Ontwikkelaars kunnen hun eigen "kanaal" bieden, bijv. voor bètaversies. Ook een leuke manier voor bedrijven of organisaties om groepen apps die hun leden zouden moeten gebruiken bij elkaar te houden.
 • F-Droid is heel duidelijk als het gaat om "anti -features "zoals advertenties. Als een app op enigerlei wijze afwijkt van het OpenSource -idee, wordt dat direct aangegeven in gekleurde vakjes die je niet mag missen als je door de apps-pagina's bladert. Bgvaughan citeren uit de commentaren:

  Met de voorkeuren van f-droid kunt u apps op verschillende eigenschappen screenen: onder andere of ze advertenties bevatten, uw activiteit volgen of niet-gratis add-ons promoten. Hoewel ik het gebrek aan gebruikersbeoordelingen op f-droid mis, en de app-versies van f-droid soms achterlopen op die op Google Play, kan ik er zeker van zijn dat alles op f-droid gratis, open-source en geen freaking PITA, is meer dan genoeg om het gebruik ervan aan te bevelen.

  Ik kan ook alleen goedkeuren wat Nicolas zegt over F-Droid in zijn commentaar:

  F-Droid-apps zijn gegarandeerd open source, zonder advertenties, zonder tracking. Dat betekent kleinere apps die uw bandbreedte niet verspillen aan antifuncties.

F-Droid biedt ook een eigen Android client, de F-Droid Application Manager:

F-Droid App
F-Droid-app (bron: AndroidNext; klik voor grotere variant)

Meer details over F-Droid zijn ook te vinden op op Wikipedia. Interessant feit: F-Droid is een fork van Aptoide 3.


1 vanaf 06/2014
2 zie ook de opmerkingen van Broam en daithib8 hieronder - en deze lijst
3 zie Wikipedia: F-Droid History

Met F-Droid kun je ook ALTERNATIEVE repositories toevoegen, waardoor het veel krachtiger is dan het op het eerste gezicht lijkt. :)
je bent vrij om Foss-apps in te dienen en de 100 of zo die in de wachtrij staan ​​uit te proberen. voeg ze toe door de relevante details op de f-droid-forums te plaatsen. We hebben hulp nodig bij het omzetten van inzendingen in gestructureerde metadata: alleen een basiskennis van git vereist!
Ik heb F-Droid ontdekt nadat de Free Software Foundation het had aanbevolen.
Met de voorkeuren van f-droid kunt u apps op verschillende kenmerken screenen: onder andere of ze advertenties bevatten, uw activiteit volgen of niet-gratis add-ons promoten. Hoewel ik het gebrek aan gebruikersbeoordelingen op f-droid mis, en de app-versies van f-droid soms achterlopen op die op Google Play, kan ik er zeker van zijn dat alles op f-droid gratis, open-source en geen freaking PITA, is meer dan genoeg om het gebruik ervan aan te bevelen.
Elke keer dat ik een app nodig heb, controleer ik F-Droid vóór elke andere, omdat F-Droid-apps gegarandeerd open source zijn, zonder advertenties en zonder tracking. Dat betekent kleinere apps die uw bandbreedte niet verspillen aan antifuncties.
#5
+9
Louis Rhys
2010-12-07 14:25:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SlideME, dit is erg handig als u dingen wilt kopen in landen zonder betaalde Market. (eigenlijk vermeld je het in je vraag. Ik heb dit antwoord alleen voor de volledigheid gepost)

#6
+9
Blade765
2011-09-08 23:55:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vergeet GetJAR niet. :-) Deze markt kreeg zijn eerste grote doorbraak toen Rovio aankondigde dat Angry Birds exclusief voor hen zou zijn toen het voor het eerst werd gelanceerd.

#7
+7
Michael Paulukonis
2010-09-14 07:39:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AppsZoom is doorzoekbaar vanaf uw desktop en geeft u downloads, beoordelingen en recensies. Downloaden via QR-barcode, links die naar uw mobiele telefoon zijn gemaild, of instructies om te vinden in de Android Market. Heeft dagelijkse / wekelijkse ranglijsten van de meest gedownloade / beoordeelde apps.

Traag en wordt omgeleid naar Google Play. Niet echt een alternatief. : - \
#8
+6
Izzy
2014-06-23 15:06:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aptoide bedient een aantal opslagplaatsen in APT -stijl (die sommigen van u wellicht kennen van Debian en zijn derivaten). Ze hebben ook hun eigen Android-client die wordt gebruikt om toegang tot hen te krijgen (apps te zoeken en te installeren). Voor het controleren van beschikbare apps kan ook elke webbrowser worden gebruikt - wijs deze gewoon naar m.aptoide.com. Volgens Wikipedia bedienen ze meer dan 900.000 verschillende apps met meer dan 3,6 miljard downloads in meer dan 250.000 winkels (vanaf 5/2017).

Aptoide App Aptoide App Aptoide App
Aptoide-app voor Android (bron: Aptoide ; klik op afbeeldingen voor grotere varianten)

Vaak geassocieerd met zwarte markten en andere "onveilige bronnen", dat is niet wat het standaard is (zoals peer-to-peer-uitwisselingen niet, en zoals YouTube is dat niet - hoewel je daar gemakkelijk "illegale inhoud" kunt vinden). Paulo Trezentos, mede-oprichter van Aptoide, wees vriendelijk op verschillende details achter Aptoide in zijn antwoord op Hoe veilig is het om Aptoide te gebruiken? En zelfs meer in een e-mail die hij stuurde naar mij. Enkele kernpunten:

 • Net als Google Play scant Aptoide actief zijn repositories op malware. Ze gebruiken drie verschillende malwarescanners, voeren handtekeningcontroles uit en hebben een vertrouwensketen geïmplementeerd op basis van de handtekening van de ontwikkelaars.
 • Ze werken samen met verschillende universiteiten en onderzoekscentra om de omgeving zo veilig mogelijk.
 • Ze gebruiken een "vertrouwensstempel" om apps te markeren die ze grondig hebben gecontroleerd (zie de nu gearchiveerde 1000-wedstrijd). Als je dat op de pagina voor een app ziet, kun je het als 99,9% veilig beschouwen (volgens Paulo). 1
  Trusted
 • Privacy wordt als een hoge waarde. Aptoide is erg voorzichtig met de manier waarop ze intern omgaan met de privégegevens van de gebruiker.
 • Hun "Apps" -winkel wordt handmatig samengesteld. Dus als je op zoek bent naar een manier om zo veilig mogelijk te blijven met al die honderdduizenden repositories, zou dit de plek zijn (alle app-links in dit bericht wijzen daar). Maar zelfs tegenover alle andere repo's zegt Paulo:

  we hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de apps in die winkels de eindgebruiker niet schaden.

In zijn mail aan mij concludeerde Paulo: Geloof dat we het nog steeds beter kunnen. Wat voor mij aangeeft dat ze geen genoegen nemen met wat ze hebben bereikt, maar voortdurend proberen te verbeteren. Als u bovendien bedenkt dat er een bedrijf achter de ‘winkels’ zit dat onlangs zelfs een antitrustklacht tegen Google heeft ingediend, zou dat voldoende moeten zijn om af te wijken van het associëren van Aptoide met ‘zwarte markten’ en "piraterij" net zo min als YouTube - maar beschouw het eerder als een goed alternatief (of aanvulling) op andere Android-app-markten.


Er zijn nog enkele voordelen die het vermelden waard zijn :

 • je kunt daar je eigen repository hebben - privé of openbaar. Hun Aptoide Uploader helpt je je apps daar te uploaden.
 • je kunt een privérepository gebruiken om automatisch een back-up van je apps te maken. Hun Aptoide Backup Apps zijn uw hulp daarbij.
 • u kunt installaties / updates plannen. Handig als je b.v. op mobiele data en zojuist een grotere app gevonden die u liever op wifi installeert. Markeer het gewoon en wanneer u wifi gebruikt, schakelt u de "geplande installaties" in (zie derde schermafbeelding hierboven).

Probeer dat eens met Google Play :)


1 Voorbeeld van niet-vertrouwde app-detectie:

Aptoide Warning
Aptoide waarschuwt dat een applicatie mogelijk schadelijk is (bron: Aptoide; klik op afbeelding voor grotere variant)

Een paar dingen die u hier kunt zien :

 • Het kleine gele uitroepteken met de rode titel "Waarschuwing" is onmiddellijk zichtbaar; onderstaande details worden weergegeven wanneer op "weergeven" werd geklikt
 • Er zijn 3 anti-malwarecontroles uitgevoerd op dit pakket, een daarvan is de Aptoide -specifieke malwarebewaker
 • de handtekening werd om meerdere redenen verdacht bevonden:
  • het is bij Aptoide niet bekend als een 'vertrouwde handtekening' ( Aptoide onderhoudt een 'vertrouwensketen' voor handtekeningen, vergelijkbaar met PGP / GPG)
  • het werd gebruikt elders om een ​​ander ontwikkelaarspakket te ondertekenen (en bovendien was die handtekening van de ontwikkelaar bekend bij Aptoide, dus dat was een "re-sign" die mogelijk een soort hack introduceerde)
 • aan het einde van de doos staat wat informatie over de antimalwarecontroles
#9
+4
jamesc
2013-08-13 23:11:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Samsung App Store is geïnstalleerd op elk mobiel apparaat van Samsung (en dat is veel). Ze zijn buitengewoon nuttig in tegenstelling tot alle andere app-winkels waaraan ik heb deelgenomen.

Het kan meer dan een week duren voordat een nieuwe app de kwaliteitscontrole heeft doorstaan, maar het is het wachten waard. Ze zijn zo goed in het beoordelen van apps die ik nu vóór Google Play bij Samsung instuur.

In het begin kan het een beetje verwarrend zijn om te begrijpen wat zij hun verkoperskantoor noemen, maar ach, we zijn dus ontwikkelaars zijn gewend aan leercurves.

Ze beoordelen onder andere inhoud om er zeker van te zijn dat er geen auteursrechtkwesties zijn (iets waardoor u van Google Play kunt worden uitgesloten) en ze beoordelen elke optie ZEER grondig op ALLE apparaten die u hebben geselecteerd.

Als er iets misgaat en de kwaliteitscontrole mislukt, krijgt u een volledig overzicht van wat er precies is misgegaan (inclusief log cat) en zelfs een video waarin het probleem wordt gerepliceerd en ze geven details over wat van u wordt verwacht om het probleem op te lossen en opnieuw in te dienen.

Wat echt indruk op me maakt, is dat ze zo constructief zijn met hun kritiek.

Zodra een app is goedgekeurd door Samsung, ben ik meer dan blij dat ik heb een zeer solide app die functioneert zoals ik dat wil.

Ik krijg gewoon een comfortabel gevoel bij de Samsung-app roves een van mijn apps. Ze vertellen je niet of ze slaan je niet op de polsen of behandelen je op een andere manier als een ondeugend schoolkind als je iets verkeerd doet. Ze helpen je gewoon te begrijpen wat je recht moet zetten. Google Play haalt gewoon uw app op en schorst u zonder enige hulp om de zaken recht te zetten.

#10
+3
Reddy Lutonadio
2018-12-15 13:13:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yalp Store maakt het downloaden van apps rechtstreeks vanuit Google Play Store mogelijk.

Standaard maakt Yalp Store verbinding met Google-services via een ingebouwd account, zodat u u hoeft geen Google-account te hebben om het te gebruiken. De enige reden om een ​​live Google-account te gebruiken, is om toegang te krijgen tot de betaalde apps waarvan u de eigenaar bent of om recensies achter te laten.

Het heeft een optie om het aantal gevonden trackers in een app te kennen en de app's te bekijken rapporteren via Exodus Privacy

IMG:

#11
+2
Simon
2012-12-16 16:48:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Soc.io Mall beschrijft zichzelf als meer dan alleen een App Store. Het is een winkelcentrum waar je apps, games en e-books kunt hebben. Binnenkort wordt het verrijkt met audioboeken en muziek!

 • Op maat gemaakte Android Mall op basis van uw voorkeuren
 • Veel nieuwe opties die niet beschikbaar zijn bij andere Android-winkels
 • Unieke gebruikerservaring

Antiroid is een uitstekende website die u het bijbehorende gratis alternatief biedt voor de betaalde app (die u wellicht had kunnen kopen als u niet op de hoogte waren van deze website).

De mobiele winkel Opera (zoals in webbrowser) heeft veel Android-applicaties die op categorie zijn gerangschikt.

Een andere alternatief voor Android-gebruikers.

EDIT:

Kwam net Yandex.Store

tegen
** UPDATE: ** Soc.io Mall heeft weinig apps die het waard zijn om te krijgen, Antiroid heeft weinig apps en een defecte zoekmachine, en de Yandex-winkel is bedoeld voor Europese (ik vermoed Russische) apparaten.
#12
+2
Izzy
2012-11-12 19:54:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ontbreekt in eerdere antwoorden is AndroidPIT , dat een aparte markt heeft. Natuurlijk, bijna alle apps die daar worden gevonden, staan ​​ook in de Playstore (maar niet noodzakelijkerwijs andersom: dus voor ontbrekende apps zijn er links naar de Playstore voorzien). Ontwikkelaars moeten hun apps actief op dit platform onderhouden (dwz nieuwe versies uploaden), en voor betaalde apps biedt AndroidPIT zijn eigen licentie-API.

Dus wat is het pluspunt van dit platform ? Het heeft een actieve gemeenschap (in de forums en de nieuwsblogs), en men kan naast creditcards ook alternatieve betaalmethoden gebruiken (bijvoorbeeld Paypal). Bovendien zijn daar ook recensies voor apps te vinden. Dus met de opmerkingen van de playstore, lokale opmerkingen, en de recensies, kan men een beter idee krijgen van hoe een app eruit ziet - voordat u deze downloadt. Bovendien heeft de Duitse tak zelfs een gedeelte App-recensies op hun forum, inclusief overzichten voor apps op een soort 'per categorie'-basis - wat het gemakkelijker maakt om zoek een geschikte app, aangezien vergelijkbare apps bij elkaar zijn gegroepeerd.

Dus als je dat idee leuk vindt, maar geen andere 'bron van apps' wilt (het is een goed idee om bij één marktplatform te blijven, vooral voor betaalde apps - zodat u niet uit het oog verliest welke app u vanaf welke bron heeft geïnstalleerd en problemen krijgt bij het opnieuw installeren van een nieuw (of fabrieksreset) apparaat), kunt u daar nog steeds terecht voor informatie. s>

UPDATE: AndroidPIT heeft zijn onafhankelijke app-markt gesloten op 31-12-2014.

#13
+2
altruizine
2012-08-29 20:05:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb onlangs 1mobile.com ontdekt, dat zich alleen lijkt te richten op gratis apps. Hun unieke kenmerk zijn app-aanbevelingen die op onderwerp zijn gerangschikt als "app-lijsten". Hoewel ze een app aanbieden om toegang te krijgen tot hun markt, hebben ze ook directe APK-downloadlinks op hun website. Ik vind ze het nuttigst als Google Play tot de (verkeerde) conclusie komt dat mijn apparaat om niet nader omschreven redenen niet compatibel wordt geacht met een app.

Waarschuwing: ik heb geen idee waar ze hun inhoud vandaan halen; Ik heb niet veel gevonden in termen van ondersteuning voor ontwikkelaars of een uploadinterface. Ze lijken vrijwel elke gratis app te hebben die beschikbaar is op Google Play. Schrapen ze gewoon de website van Google? Zijn ze legitiem?

#14
+1
Simon
2013-11-14 15:51:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Google richt zich nu op de educatieve kant en biedt een speciale versie van de app store aan: Google Play for Education. (Aanvankelijk alleen van toepassing op de VS, geloof ik).

Het maakt het voor docenten gemakkelijker om apps, boeken, video's en andere inhoud te vinden die geschikt is voor K-12-leerlingen, maakt bulkaankopen mogelijk en maakt het mogelijk om apps te verspreiden draadloos naar de tablets van een groep leerlingen.

Bij de lancering biedt Google Play for Education aan, gebundeld met Google Nexus 7-tablets. Begin 2014 is het bedrijf van plan om ook Asus Transformer Pad en HP Slate 8 Pro-tablets aan te bieden.

Docenten kunnen apps vinden op leerjaar, onderwerp of andere criteria, en de inhoud kan worden betaald met een inkooporder.

Video: Introductie van tablets met Google Play voor Onderwijs

#15
+1
Izzy
2014-06-22 00:11:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoewel het eerder een 'antwoord met alleen een link' is, is er in dit geval geen ontkomen aan, aangezien de opgegeven bron (hopelijk) wordt behouden en de inhoud kan worden gewijzigd: hier is een lijst met beschikbare markten in de DMOZ Mozilla-directory, waardoor gebruikers ook de mogelijkheid krijgen om eventuele problemen met hen te melden. Naast degene die al in de antwoorden worden genoemd, worden er ook b.v. Aptoide, AOpenSource - in totaal op het moment dat dit 25 Android-markten aan het schrijven is.

#16
+1
Irfan Latif
2019-04-07 01:05:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aurora Store is een open source-vork van Yalp Store die een materiële gebruikersinterface biedt voor de latere.

Aurora Store is een onofficiële FOSS-client voor Google's Play Store, met een elegant ontwerp. Met Aurora kunt u apps downloaden, bestaande apps bijwerken, naar apps zoeken, details krijgen over in-app trackers en nog veel meer.
Jij kan ook uw apparaatgegevens, taal en regio vervalsen om toegang te krijgen tot de apps die nog niet beschikbaar of beperkt zijn in uw land | Apparaat.
Aurora Store heeft geen eigen framework van Google nodig om te werken, het werkt prima met of zonder GooglePlayService of MicroG. Daardoor worden de verschillende privacyproblemen vermeden.

#17
  0
Simon
2012-12-30 22:44:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AppsLib beweert de toepassingsmarktplaats specifiek voor Android-tablets te zijn.

#18
  0
Maximus
2013-09-01 18:03:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een zeer groot aantal installaties ontvangen van mobiletoones.com en apps.opera.com. Bovendien waren mijn inkomsten binnen 2 dagen ook gestegen. Als u op zoek bent naar gerichte gebruikers voor uw app, moet u uw app naar vele bronnen distribueren en niet alleen op één website blijven!Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...