Vraag:
Is het mogelijk om een ​​inkomende oproep te ontvangen tijdens tethering op een Android-telefoon?
gyurisc
2010-07-15 11:04:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Is het mogelijk om een ​​3G-tetheringsessie te hebben en tegelijkertijd een audiogesprek te ontvangen? Is dit de functie van de telefoon of het mobiele besturingssysteem of het carrier-netwerk?

Een antwoord:
#1
+10
radius
2010-07-15 11:35:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het hangt ervan af:

  1. U bevindt zich op een CDMA-netwerk (Verizon, Sprint), u kunt niet tegelijkertijd bellen en internetten (bijvoorbeeld als u internet via wifi gebruikt) - Dit is een beperking van alleen CDMA-netwerken.
  2. U bevindt zich op een GSM-netwerk (AT&T voor de VS en bijna alle andere operators wereldwijd met uitzondering van Azië). In dit geval, als u 3G-connectiviteit hebt, zou u 3G moeten kunnen gebruiken en tegelijkertijd kunnen bellen.Als u geen 3G-verbinding hebt, maar alleen GRPS / EDGE, kunt u niet tegelijkertijd bellen en internetten (omdat GPRS / EDGE spraakkanaal)
+1 Er is het probleem! Ik word waarschijnlijk steeds omgeschakeld tussen 3G en GPRS (waardeloze dekking), wat verklaart waarom het voor mij zou wegvallen
+1 bedankt voor het antwoord. We hebben het getest en het lijkt erop dat je 3G kunt hebben tijdens een telefoongesprek
Waarom Azië uitsluiten? De meeste Aziatische landen hebben gsm-netwerken en geen CDMA.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...