Vraag:
Hoe plaats ik een link naar een Android Market-app?
goldsz
2010-07-18 07:20:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt een link naar een Android Market-applicatie plaatsen door een link te gebruiken die eruitziet als:

market: // search? q = pname: package

  1. Is het tijdens het browsen op de markt mogelijk om de pakketnaam van een app te vinden? Of is er een gemakkelijke manier om een ​​link naar een markt-app te krijgen of te delen?

  2. Is er een manier om een ​​link naar een markt-app te plaatsen die normaal is (niet-Android) browsers kunnen er gebruik van maken?

Twee antwoorden:
#1
+4
Kyle Cronin
2010-07-18 08:48:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is niet mogelijk, simpelweg vanwege het feit dat, afgezien van de weinige apps die op de Android Market -site worden aangeboden, er geen manier is om door de catalogus met apps te bladeren, behalve een Android-apparaat. Je kunt naar de app linken als deze op de site staat, en als dat niet het geval is, kun je het beste kijken of de auteur een webpagina voor de app heeft gemaakt.

Google zei in hun IO keynote (31:08) dat ze werken aan een webinterface voor de markt en demonstreren dat ze een app in de browser kopen en deze onmiddellijk naar het apparaat laten pushen. Het is waarschijnlijk dat die interface de mogelijkheid heeft om naar specifieke apps te linken, maar tot die tijd is dat niet mogelijk.

Hoe zit het met het verkrijgen van pakketnamen of Android-vriendelijke links tijdens het browsen op de markt?
#2
+4
GAThrawn
2010-07-22 00:38:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn een aantal websites van derden waarmee u door Android Market kunt bladeren en zoeken. De meeste hiervan tonen alle tekstbeschrijvingen, schermafbeeldingen, recensie-opmerkingen en beoordelingen van de Market, evenals een QR-code 2D-streepjescode die u kunt scannen met uw Android-telefoon om rechtstreeks naar de pagina van die app in de Market-app op de telefoon te gaan. Als u in een van deze zoekacties uitvoert, zou u de volledige pakketnaam moeten laten zien (meestal zowel in de URL van de pagina als begraven in de pagina).

Een paar ervan (boven mijn hoofd en in no echte volgorde) zijn AndroLib, Cyrket en AppBrain.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...