Vraag:
Waarom werkt het alarm op mijn HTC Desire niet correct?
TravisPUK
2010-07-22 18:41:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb drie alarmen ingesteld op mijn HTC Desire (met standaard 2.1 met Sense).

  1. Ma, Di, Wo, Vr @ 05:45
  2. Do @ 05:30
  3. Za @ 07:00

Ze zijn ingesteld als herhalende alarmen en de telefoon geeft het kleine kloksymbool weer in de rechterbovenhoek om aan te geven dat er een alarm is actief.

Ik heb de telefoon gebruikt met DeskClock elke nacht geactiveerd en dit zegt ook dat er de volgende ochtend een alarm actief is voor 05:45. Ik heb het echter bekeken (omdat het om een ​​of andere vreemde en bizarre reden niet werkt, word ik wakker voordat het alarm afgaat) en op het moment dat het alarm is ingesteld, gebeurt er niets.

Kan iemand wat licht werpen? op dit? Mijn vrouw heeft een HTC Hero die ook 2.1 draait en die van haar lijkt correct te werken.

Ik heb ook ATK die draait en is ingesteld om actieve applicaties automatisch te beëindigen en ik heb me afgevraagd of dit de oorzaak, maar dit doodt de DeskClock-app die wordt uitgevoerd niet, dus ik weet niet zeker of deze relevant is.

de mijne werkt niet als de telefoon is uitgeschakeld ... en nu gebruik ik LiveHome ook op mijn Android en het alarm werkt helemaal niet !!!
Ik neem het terug! Ik ben op zondag Live Home gaan gebruiken en mijn wekker staat niet op zondag ..... de hele week maar op zondag, dus ik heb de dingen een beetje door elkaar gehaald
Vier antwoorden:
#1
+6
Cookey
2010-07-22 19:51:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik had hier zelf veel problemen mee, omdat je suggereert dat mijn taskkiller het afsloot, en bij het veranderen van een alarminstelling zou het weer opstarten. Je zou in staat moeten zijn om een ​​taak in Advanced Task Killer ingedrukt te houden en hem te vertellen de alarmtaak te negeren. Dit lijkt hoe dan ook de truc voor mij te hebben gedaan.

Cookey, heb dit net getest door een nieuw alarm in te stellen, vervolgens de Clock-app te ATKen en het alarm ging niet af. Ik heb toen een nieuw alarm ingesteld en deze keer 'negeerde' de Clock-app in ATK en deze keer werkte het inderdaad prima. Bedankt voor je hulp.
#2
+2
Saul Dolgin
2010-07-22 20:19:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je bent zeker niet de enige met alarmproblemen. Bekijk deze lijst met defecten met betrekking tot het alarm in de probleemtracker voor Android OS. Helaas lijkt het erop dat de symptomen variëren afhankelijk van een groot aantal factoren of niet in één oogopslag consistent lijken.

De symptomen die je hebt beschreven voor de HTC Desire met 2.1 zijn PRECIES wat ik ervaar. Het grappige is ... ik heb een HTC Hero met 2.1 (hetzelfde als die van je vrouw)! Ik kan je ook vertellen dat het alarm werkte op mijn HTC Hero voordat ik upgrade van 1.5 naar Eclair.

Ik heb een tijdelijke oplossing die in mijn geval werkte en die u misschien wilt proberen:

Ik ontdekte dat het alarm niet afging als de telefoon is niet aangesloten op een oplader. Zodra ik het 's nachts op de oplader liet zitten, werkt het 100% van de tijd voor mij. Als dit niet voor u werkt, of als u het al op de oplader laat staan ​​en het nog steeds niet werkt, raad ik u aan wat onderzoek te doen naar de issue-tracker. Als niets lijkt te helpen, kunt u misschien een nieuw probleem invoeren om het onder de aandacht van het Android-team te brengen.

@Saul, bedankt voor het antwoord. Ik heb 's nachts altijd mijn oplader, dus ik denk niet dat dit het probleem is. Ik neem ook aan dat dit meer met HTC Sense te maken heeft dan met Android zelf, maar hier zou het mis kunnen zijn.
@TravisPUK, je beste gok als uitgangspunt zou nog steeds de issue tracker zijn. Ik vertrouw erop dat het Android-team beter reageert op feedback dan HTC of andere betrokkenen. Ze kunnen u misschien helpen het een beetje te verfijnen, zelfs als het probleem niet door iets in het besturingssysteem wordt veroorzaakt.
@Saul, zie hierboven ATK was absoluut de schuldige van deze kleine mislukking. Bedankt voor je input.
#3
+2
MrChairman
2011-01-08 03:52:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wanneer u het alarm instelt, selecteert u het alarmgeluid dat u het beste bevalt en activeert u tegelijkertijd de volumeregeling. Ik had een soortgelijk probleem met mijn HTC Hero voordat ik me realiseerde dat de volumeregeling ergens op het minimum was ingesteld. Ik moet benadrukken dat het volume moet worden geactiveerd tijdens het selecteren van het gewenste geluid. Ik hoop dat dit helpt.

#4
  0
user172613
2016-06-21 23:48:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ga naar> settingsSettings> klinkt &-notificatiesounds &-notificatie> niet storen, niet storen> alarmen afspelen (vakje moet aangevinkt zijn)

Alarm wordt afgespeeld, zelfs als de beltoon is uitgeschakeld, zolang het alarmgeluid is opgewonden. Druk op volume omhoog of omlaag Tik op het pictogram voor instellingen voor de beltoon (cirkel met vierkantjes eromheen) Zorg ervoor dat het alarmgeluid helemaal omhoog staat!Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...