Vraag:
Tekst bewerken - hoe verander ik de cursorpositie?
ninjaPixel
2010-09-14 03:41:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik vind het vrij moeilijk om spelfouten te bewerken, alleen met het touchscreen . Momenteel probeer ik precies op het scherm te tikken waar ik de cursor wil hebben, maar dit is niet erg nauwkeurig.
De iPhone heeft een mooie ' vergrootglas' functie waarmee je nauwkeurig kunt bewegen de cursor. Is er een vergelijkbare leuke manier om dit in Android te doen?

Vier antwoorden:
#1
+4
keyboardsurfer
2010-09-14 03:44:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het gebruik van de trackball of D-pad hiervoor is behoorlijk nauwkeurig.

Je kunt er gemakkelijk mee omhoog, omlaag, naar links en naar rechts gaan.

Ik heb een Milestone en gebruik over het algemeen het touchscreen om tekst te schrijven (de Swype-app maakt dit erg snel), dus ik zou graag fouten kunnen bewerken zonder het scherm open te hoeven schuiven. Vraagt ​​u zich gewoon af of er een leuke manier is om dit te doen, met behulp van het touchscreen?
IMHO is er geen standaardmanier om dit te doen zonder de D-pad of de trackball te gebruiken.
#2
+4
Joe Casadonte
2010-09-14 06:51:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als u swype gebruikt, kunt u de cursor verplaatsen door van het swype-symbool naar de SYM-toets te swipen. Dat brengt een scherm tevoorschijn waar u eenvoudige cursorbewegingen en tekstselectie kunt uitvoeren. U kunt woorden ook gemakkelijk corrigeren door op een woord te dubbeltikken; hierdoor zal het woordkeuzevak verschijnen.

Ik weet niet zeker wat je bedoelt met swyping van het swype-symbool naar de SYM-sleutel. Ik weet waar het swype-symbool is, maar ik weet niet zeker waar de SYM-sleutel is. Ik kan niet bedenken hoe ik dit moet doen, maar het zou echt helpen!
@Matt - de Swype-knop bevindt zich linksonder op het toetsenbord en de Sym-knop is de knop ernaast (aan de rechterkant). Bedankt voor deze tip, Joe.
#3
+1
sabre23t
2011-07-04 11:56:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TouchPal -invoermethode heeft een (vergelijkbaar met Swype) functie om cursorverplaatsings-, kopieer-, knip- en plakfuncties uit te voeren.

U moet lang op 'Bewerken' drukken. -toets (dat is de toets links van de SPACE-knop, met het potloodpictogram) en je krijgt cursorbewegingen en toetsenbord voor bewerkingstoetsen.

#4
  0
Raleigh Buckner
2010-09-14 07:54:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja - als je de tekst op een woord aanraakt en vasthoudt, krijg je meestal een kleine vergrootglaasje net boven je vingertop waarmee je met je vinger kunt slepen en het cursorpunt kunt wijzigen.

Ik zeg gewoonlijk omdat soms ingedrukt houden en het menu "Tekst bewerken" opent dat u de opties geeft om "Alles selecteren", "Kopiëren", enz.

Als dit gebeurt, verlaat u het menu en probeer het opnieuw.

Ik krijg het menu Tekst bewerken elke keer als ik de techniek gebruik die je hebt voorgesteld om te proberen een typefout in een sms te bewerken. Werkt niet voor mij.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...