Vraag:
Hoe kan ik de levensduur van de batterij op mijn apparaat verbeteren?
sebastiaan
2010-07-16 00:29:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogelijk duplicaat:
Wat kan ik doen om de levensduur van de batterij op mijn Android-apparaat te verlengen?

My Desire is absoluut geweldig, maar met mijn gebruik is de batterijduur echt een groot probleem.

Ik heb een paar apps actief en polling op de achtergrond, uiteraard de Google-dingen (Gmail, Talk, Maps waarschijnlijk poll vanwege Latitude). Dan heb ik Twitter actief (controleert elke 5 minuten), Google Listen (controleert elk uur). Google Market controleert soms blijkbaar ook op updates, denk niet dat ik dat kan uitschakelen.

Mijn gebruik is behoorlijk zwaar, op de fiets luister ik 20 minuten naar Spotify of een podcast, en dan 's ochtends trein (45 minuten) Meestal lees ik Twitter en Google reader (de webapp). Dan ga ik aan het werk en mijn batterij is bijna 75% -70%. Ik laad het meestal op, maar als ik dat niet doe, zal de batterij rond 18.00 uur leeg zijn. Dus dat is 9 uur batterijduur. Het woon-werkverkeer is vrijwel hetzelfde, de batterij is leeg voordat ik thuiskom.

Ik wil de onmiddellijke meldingen niet opgeven, dus de 3G zal altijd aan staan.

Toen ik een weekend ging kamperen, heb ik alle bovenstaande peilingen uitgeschakeld en heb ik slechts 4 keer op Twitter gekeken, de rest van de dag heb ik de telefoon niet gebruikt. De levensduur van de batterij is iets verbeterd tot ongeveer 14 uur. Nog steeds niet geweldig, ik had gehoopt op minstens 24 uur.

WiFi is trouwens altijd uitgeschakeld!

Ik heb geprobeerd opnieuw op te starten, maar de timing is grotendeels hetzelfde. Is het verstandig om een ​​accu te kopen die meer mAh kan leveren? Zijn er goede oplossingen voor noodstroom als ik geen stroom beschikbaar heb, bijvoorbeeld tijdens het kamperen (afgezien van het kopen van extra batterijen)?

Vier antwoorden:
#1
+7
Christian
2010-07-16 14:45:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ga naar Startscherm / Menutoets / Instellingen / Over telefoon / Batterij / Batterijgebruik . Het vertelt u welke van uw applicaties hoeveel energie verbruiken. Dan kunt u een weloverwogen beslissing nemen of bepaalde toepassingen hun energieverbruik waard zijn.

Ik ben deze optie vergeten! Maar het lijkt echt wankel, het blijft maar zeggen dat Gowalla 90+ procent van mijn batterij gebruikt, dat is gewoon dom, ik gebruik de app zelfs nauwelijks, meldingen zijn uit en ik heb het gedood met een taakbeheerder ...
Dit antwoord http://android.stackexchange.com/questions/9/do-i-really-need-to-install-a-task-manager suggereert dat taakbeheerders niet de juiste manier zijn om dit aan te pakken.
In welke categorie valt 3G in het batterijgebruiksdisplay?
#2
+5
goldsz
2010-07-16 04:12:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou zeggen dat je ervaring helaas vrij normaal klinkt bij Android. Ik gebruik dit: http://us.kensington.com/html/15460.html het is alsof je een extra batterij bij je hebt, maar het heeft de bonus dat het werkt met de USB-oplader van elk apparaat.

#3
+2
Mark Hatton
2010-07-16 15:05:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toen ik mijn Desire voor het eerst kreeg, deed ik hetzelfde als jij, omdat ik op mijn vorige telefoon (Nokia E71) had ontdekt dat de batterij met ingeschakelde wifi binnen 4 uur leeg zou zijn versus 2 dagen op 3G.

Ik heb ontdekt dat het tegenovergestelde waar is voor het verlangen. Als je een wifi-signaal hebt, gebruik dat dan. De wifi-chip in de Desire blijkt veel efficiënter te zijn dan de 3G-dataradio. Als ik onderweg ben op 3G, loopt de batterij leeg zoals je suggereert - gelukkig dat ik er 10 uur uit kan halen. Als ik thuis wifi gebruik, heb ik meestal 30-40 procent over als ik 's nachts naar bed ga. Zet die wifi dus weer aan!

GPS is de andere grote moordenaar. Ik heb Latitude of iets dergelijks waarvoor positie-updates vereist zijn. Ik heb gemerkt dat het gebruik van wifi en mobiele positionering (in plaats van gps) veel batterij bespaart (hoewel het natuurlijk wel de nauwkeurigheid verliest).

GPS en 3G zijn ook de grote moordenaars voor mij. WiFi lijkt veel energiezuiniger dan 3G. Ik ben een paar keer in een ander land geweest en omdat ik dataroaming uitschakelde, ging mijn batterij 3 dagen mee. Had alleen wifi aan toen ik in het hotel was en anders gewoon als telefoon, maar dat snijdt natuurlijk de 'smart' uit de Desire. Waarschijnlijk helpt het alleen al om de Twitter-peiling te verminderen.
#4
  0
blackace
2011-01-30 23:10:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De meest cruciale informatie om erachter te komen wat PRECIES en HOE precies uw batterij wordt gebruikt om relevante remedies te vinden, kunt u vinden door dit op uw telefoon te typen:

  * # * # 4636 # * # *  

U krijgt toegang tot de testfaciliteiten in Android en u kunt GEDETAILLEERDE gebruiksstatistieken, batterijhistorie en batterij-informatie bekijken.

Kunt u een referentie toevoegen die bevestigt dat dit werkt?
http://www.askvg.com/google-android-hidden-secret-codes/
http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-540483.html
[Het is hier al een paar keer genoemd] (http://android.stackexchange.com/search?q=%224636%22).


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...