Vraag:
Hoe haal ik contacten van een Android-telefoon naar een iPhone?
th3dude
2010-07-30 18:59:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogelijk duplicaat:
Hoe kan ik mijn contacten overzetten van een iPhone naar een HTC Inspire?

Ik gebruik Google om mijn contacten te onderhouden, die worden gesynchroniseerd met mijn Android-apparaat. Ik stap echter over op een iPhone 4. Zal het gemakkelijk zijn om contactgegevens over te dragen?

Drie antwoorden:
#1
+3
builderofthings
2010-07-31 02:21:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is heel gemakkelijk als u Google Sync instelt op de iPhone. Synchronisatie kan ook werken met meerdere apparaten met hetzelfde account tegelijk - ik heb een iPhone en een iPad op deze manier geconfigureerd. Als ik een contactpersoon of afspraak aan een van hen toevoeg, wordt deze zowel op de andere als in Gmail weergegeven. Ik ben eerlijk dat je op deze manier een Android-telefoon en een iPhone gesynchroniseerd kunt houden.

#2
+3
SpecKK
2010-07-31 01:07:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Met de instellingen voor E-mail, contacten en agenda's kunt u ze alle drie synchroniseren van meerdere verschillende webservices naar de ingebouwde apps Mail, Contacten en Agenda's. Deze zouden automatisch moeten worden gesynchroniseerd wanneer u de verschillende apps opent.

De contacten worden standaard samengevoegd, maar u kunt filteren op bron, d.w.z. Gmail, Mijn pc, enz.

Perfect. Dit is precies waar ik op hoopte. Dank je.
#3
+1
Bara
2010-07-30 19:40:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk niet dat de iPhone automatisch synchroniseert, maar je kunt een app downloaden die je Google-contacten synchroniseert met je iPhone vanuit de app store.

Weet je welke apps?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...